IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит за приятелството си с Кание Уест: Щастлив съм, че го има

24 септември 2019 08 40

Актьорът споделя, че музиката му ще се помни в бъдеще

Снимка: Reuters

Преди дни в Лос Анджелис се състоя премиерата на филма „Към звездите“, а главната роля изпълнява Брад Пит. В продукцията звездата влиза в образа на астронавт, който ще отпътува до края на Слънчевата система, за да открие изчезналия си баща и да разкрие мистерия, която застрашава оцеляването на нашата планета.

Неговото пътешествие ще разкрие тайни, които оспорват самия произход на човешкото съществуване и мястото ни във Вселената. У нас филмът може да се гледа от 20 септември.

Пред издание Extra актьорът разказа, както за „Към звездите“, така и коментира приятелството си с Кание Уест. „Ние се сприятелихме преди няколко години. Щастлив съм, че в този свят има един Кание – човек, който малко нарушава правилата, нали разбирате?“, казал Пит.

Той също добавил, че „Ако погледнете в бъдещето, бих могъл да предположа, че със сигурност няма да бъде забравена неговата музика. Той е един от първите, който се отвори за хората и със сигурност ще бъде възнаграден за това“.

В началото на септември Брад Пит изненада всички, като се появи на неделна служба в компанията на Кание Уест. Тогава Пит разказа: „Струва ми се, че Кание прави нещо особено. Това е истински празник на живота и това е просто невероятно!“

Преди дни, Пит коментира и нежеланието си да участва в надпреварата за Оскарите тъй като смята, че филмите са правени, за да стигнат до някого.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари