IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Еванджелин Лили с гола глава

4 ноември 2019 17 40

Актрисата засне и клип на трансформацията

Снимка: Instagram

Еванджелин Лили промени изцяло визията си, след като разкри, че вече е с гола глава. Актрисата, позната с ролите си в „Изгубени“, „Ант-мен“ и „Властелинът на пръстените“, реши да избръсне главата си, а реакциите бяха противоположни.

Лили публикува серия от видеа, в които показва трансформацията – от отрязването на косата си до пълното обръсване. „Домашен фризьор. Да продължавам или да спра?“, написа тя още в петък вечерта.

Явно не е дочакала отговора на феновете си, тъй като в събота актрисата разкри, че вече няма да има възможност за грандиозни прически. „Здравейте. Прекрасен ден е“, допълни Лили. Разбира се, веднага заваляха коментари за новия ѝ вид, а реакциите бяха противоположни.

„Герой. Обичам новата ти сладка глава“, коментира Мишел Монахан. „Със или без коса, винаги изглеждаш невероятно“, допълва фен на Еванджелин Лили. Някои от последователите ѝ я сравниха с Шиниъд О'Конър. 

Други обаче не бяха толкова впечатлени от новата визия на Лили и изразиха своето недоволство. „Какво си направила?!?!“. Появиха се и слухове, че трансформацията може да се налага заради нова роля на актрисата, но засега няма потвърждение на тези предположения. 

Единствената известна роля, в която ще влезе Лили е тази на Хоуп ван Дайн в третата част на филма „Ант-Мен“, който ще излезе по кината през 2022 година.

Еванджелин Лили е бременна

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари