IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За Jonas Brothers вече е Коледа

6 ноември 2019 08 30

Момчетата пускат песен за празника този петък

Снимка: Instagram

Макар че още сме в началото на ноември, много от хората започнаха да се подготвят за Коледа. След като мина Хелоуин, другият празник, честван в почти цял свят, е Рождество Христово. По традиция, звездите подаряват на феновете си по нещо всяка година и тази явно няма да останат по-назад.

Jonas Brothers, например, са леко подранилия Дядо Коледа. Групата обяви, че ще зарадва своите почитатели с коледна песен и то през ноември. „Нашето ново парче „Like it's Christmas“ идва този петък“, пишат момчетата в Инстаграм.

Снимката, използвана за обявяването на новината, може да накара всеки да помечтае за Коледа. Ник, Джо и Кевин Джонас се усмихват на феновете си, а на главите си носят шапката на Дядо Коледа.

Марая Кери даде тон на празничните песни, след като публикува клип, в който се вижда как заспива на 31 октомври с костюма от Хелоуин, а на 1 ноември се събужда с коледно настроение. Разбира се, всичко това се случва на фона на иконичната песен „All I Want for Christmas is You“, която се превърна в химн на Коледа.

Дали момчетата от Jonas Brothers ще успеят да променят традицията и да изместят Кери от върха предстои да разберем на 8 ноември, когато е официалното пускане на новата им песен. 

Джо Джонас вдигна ергенско парти на Ибиса
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари