IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорите от „Диви и Щастливи“ тръгват на турне

12 ноември 2019 13 30

Снимка: ПР

Актьорите от най-новата романтична екшън комедия „Диви и Щастливи“ тръгват на турне. Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев и Александър Сано, заедно с режисьора на филма Мартин Макариев, ще се срещнат с феновете първо във Велико Търново, където са заснети ключови екшън сцени, а след това продължават към Шумен, Русе, Варна, Бургас, София и Пловдив. Звездите ще раздават автографи и селфита, а нетърпеливите зрители ще могат да гледат първи дългоочакваната многомилионна продукция „Диви и Щастливи“. Билети за всички предварителни прожекции от турнето вече се продават в съответното кино, както и онлайн.

Диви и щастливи

В романтичната екшън комедия, която тръгва по всички български кина от 29 ноември, участват още международно признатите звезди Базил Айденбенц, и Бен Крос, от българска страна са Дария Симеонова, Калин Врачански, Явор Бахаров, Койна Русева и много други родни звезди с пистолетни, но запомнящи се роли. Постоянното преобличане, смяна на визии с различни перуки, наситените с адреналин екшън-сцени и модерен хумор са ключовите елементи в „Диви и Щастливи“.

Благодарение на зрителския интерес към филма, освен ексклузивните прожекции от турнето, кината Арена, Cinema City, Kinopolis и Cinegrand пускат извънредни прожекции една седмица по-рано от 22 ноември. Билети вече се продават, а местата свършват бързо.

Историята, която режисьорът Мартин Макариев и операторът Андрей Андреев умело пресъздават в „Диви и Щастливи“, се ражда на 8 март. Тогава Яна Маринова кани сценаристът Борислав Захариев да напише сценарий за смелата и борбена жена, която има нужда от повече самочувствие, за да постигне мечтите си и да намери щастието си. Постепенно се ражда идеята за филм, който да не поучава, а просто да забавлява публиката. „Зрителите в България имат нужда киното да им благодари за времето и парите, които отделят. Да им покаже качество и екшън, какъвто досега не е имало в родните филми. Щастливи сме, че успяхме да съберем екип от професионалисти, които са готови да дадат максимума, да не спят по цели нощи, за да се получи нивото на холивудска продукция. Време е да разчупим представите за киното, което се прави в България“ – казват продуцентите на филма Яна Маринова и Александър Сано. Същият екип от сценариста до режисьора и актьорите създаде „Привличане“, който разби боксофиса през 2018 г.

„Диви и Щастливи“ е история и за истинското приятелство и жертвоготовността, за това, че винаги има избор, за любовта и себеуважението. Сцени от него показват най-красивите места във Варна, София, Велико Търново и Русе. Изпълнил е международните изисквания, за да се квалифицира като екшън – има каскади с мотори, бъгита, леки коли, камиони и хеликоптер. Заснет е динамично и с най-добрата техника. Всичко това е причина филмът да бъде забелязан от международен дистрибутор и да бъде продаден предварително за разпространение в чужбина.

Първите прожекции са на 30 ноември и 8 декември в Лондон, от 14:30 часа в Rio Cinema.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари