IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Колман: Бях пияна по време на Оскарите

13 ноември 2019 11 00

Актрисата спечели в категорията за най-добра актриса

Снимка: Reuters

Актрисата Оливия Колман сътвори една от най-големите изненади на изминалите награди „Оскар“. Тя успя да спечели в категорията за най-добра главна женска роля за играта си във „Фаворитката“. Всеки беше готов да посрещне Глен Клоуз на подиума, която след шест номинации беше готвена като сигурен победител.

Това обаче не се случи и Колман грабна златната статуетка. Феновете, актьорите и цялата холивудска индустрия бяха както изненадани, така и доволни от избора на Академията. Актрисата се качи на сцената и изнесе една от най-запомнящите се речи в цялата история на наградите „Оскар“.

Оливия

Снимка: Reuters

Има обаче един малък проблем. Оливия Колман не помни нищо от тази паметна вечер. По време на гостуването си в шоуто на Греъм Нортън актрисата признава, че е била толкова пияна, че не може да си спомни победата.

„Най-хубавото нещо на тази церемония е, че има бар в задната част на залата и всеки ходи натам. Чашите постоянно са пълни и всеки си взима питие. Повечето от гостите са пияни“, казва Колман.

Речта на актрисата беше посрещната с бурни овации. Тя спомена, че може би повече няма да се качи на сцената на наградите и окуражи всяко малко момиче да повярва в себе си. „Всички вие, които репетирате речите си пред телевизора... никога не знаете кога ще дойде и вашият момент“, заяви тя от сцената.

Оливия

Снимка: Reuters

Разбира се, Колман не забрави да спомене и голямата губеща на вечерта. Тя призна, че Глен Клоуз е нейн идол и не е искала да побеждава точно нея. Хубави думи, но нито една от тях не е останала в спомените на актрисата.

Феновете на Оливия Колман ще могат да я гледат в сериала „Короната“, където тя ще влезе в обувките на самата кралица Елизабет II. Историческата драма започва на 17 ноември по Нетфликс.

Оливия

Снимка: Reuters

Много от критиците и феновете смятат, че тази ѝ роля ще донесе още една номинация за Колман за награда „Еми“. Да се надяваме, че ако спечели, този път ще бъде в състояние, в което да запомни думите си.

А за нея, както и за тези, които не помнят речта й по време на Оскарите видеото по-долу ще ви опресни паметта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари