IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Оскарите: Оливия Колман нае парти бус

26 февруари 2019 10 00

Актрисата поискала чай, за да се успокои

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Нощта на Оскарите вече мина, но за нея ще се говори още дълго. След като спечели наградата за най-добра актриса, Оливия Колман решила да отпразнува триумфа си по по-нестандартен начин – като наеме парти бус, с който да обикаля до сутринта из Лос Анджелис.

Колман, която влезе в ролята на кралица Анна във филма „Фаворитката“, била толкова развълнувана, че отказала шампанското след бляскавата церемония и помолила да ѝ донесат чаша чай с бисквитки, за да се успокои.

Оливия решила да покани най-близките си приятели в автобуса. Според „Mirror“, тя не е искала излишна помпозност.

Актрисата се разплака на сцената на Оскарите и сподели, че не е очаквала да получи статуетката. По думите ѝ, тя няма да се разделя с нея и най-вероятно ще си я държи под възглавницата.

С успеха си Оливия Колман задмина Глен Клоуз, която бе фаворитка за най-добра женска роля. Тя има седем номинации за „Оскар“, но до момента не е печелила нито една награда.

„Отдавна си мой идол и не исках да се получи така“, каза британската актриса на Клоуз непосредствено след слизането си от сцената.

Колман е удостоена със „Златен глобус“, БАФТА, има и награда от Националното дружество на филмовите критици.

Четете още:

„Зелената книга“ с българина Димитър Маринов – с три Оскара

Цветни тоалети на звездите озариха Червения килим

Погледи, целувки... Гаджета ли са Лейди Гага и Брадли Купър?

Звездни трепети: Как звездите се готвят за Оскарите?


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари