IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално: Pussycat Dolls се събират

28 ноември 2019 14 40

Новината потвърди Никол Шерцингер

Снимка: Reuters

Фенове на Pussycat Dolls, честита Коледа! Вашият подарък беше току-що доставен от Никол Шерцингер, която обяви в Инстаграм, че известната женска поп група се събира. Изпълнителката сподели снимка, на която се вижда името на формацията, поставено в сърце. „PCD Завръщане“, пише под публикацията тя.

Останалите момичета от групата също споделиха снимката и потвърдиха слуховете, които се въртят в интернет през последните няколко месеца. Очаква се Pussycat Dolls да тръгнат и на турне, което ще започне през април 2020 година във Великобритания.

И тъй като това е доста дълго време за чакане, групата ще се появи по време на предаването Celebrity X-Factor, където в момента Шерцингер е съдия. Новината беше обявена от нейния колега Луис Уолш. Той сподели пред публиката, че тази събота, когато е финалът на шоуто, момичетата ще се качат на сцената, за да изпълнят някои от големите си хитове. 

Групата Pussycat Dolls излиза на музикалната сцена през 2003 година. В състава ѝ влизат Никол Шерцингер, Мелъди Торнтън, Кармит Бахара, Ашли Робъртс, Джесика Сута и Кимбърли Уаят. Едни от най-големите им хитове са „Don't Cha“, „Beep“, „Buttons“ и „Wait a minute“. През 2010 година момичетата се разделят и всяка започва своята солова кариера.

Интересното е, че само преди месец Шерцингер отрече слуховете за събиране на групата. Тогава тя сподели, че в момента се фокусира върху трите предавания, в които участва. Явно нещата бързо са се променили, тъй като само след няколко дни момичетата отново ще бъдат заедно на сцената.

Yes or no: Никол Шерцингер и прозрачният гащеризон

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари