IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш ще пее за Джеймс Бонд

15 януари 2020 10 50

Изпълнителката вече е записала песента към новия филм

Снимка: БГНЕС

18-годишната попзвезда Били Айлиш става част от последния филм за Джеймс Бонд. „Бонд 25“ ще направи своята световна премиера на 3 април, а в главната роля отново ще видим Даниел Крейг. Този път компания ще му правят Рами Малек, Наоми Харис и Рафл Файнс, който изигра Волдемор в поредицата за Хари Потър.

Със записа си към филма „Бонд 25“ Били Айлиш влиза в историята като най-младата звезда, която записва песен към поредицата. Освен това, изпълнителката попада в доста добра компания, тъй като преди нея с тази чест са се сдобивали Адел и Сам Смит.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на

Техните песни „Skyfall“ и „Writing's On The Wall“ спечелиха награда „Оскар“. Така че, Били Айлиш може сериозно да се замисли какво може да постигне със своя запис. Все пак, трябва и доста да се постарае, за да стигне колегите си. От това, което досега сме видели от момичето, не се съмняваме, че то ще подходи сериозно към задачата.

„Чувството е невероятно да съм част от всичко това. Филмите за Джеймс Бонд са най-готината поредица в целия свят. Все още съм в шок“, казва звездата.

Тя добави, че това е „невероятна чест“ за нея. Айлиш е написала песента заедно с брат си Финиъс, с когото си партнира при създаването на албума си „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“. 22-годишният изпълнител споделя, че това е сбъдната мечта за него и сестра му.

„Радостни сме, че ще изиграем малка роля в тази легендарна поредица“, добавя Финиъс. 

Продуцентите на „Бонд 25“ описаха песента на Айлиш като „изключително вдъхновяваща и докосваща“ и се вписва чудесно с емоционалността на филма. Режисьорът Кари Фукунага също призна, че е доволен от избора на изпълнител и е голям фен на Били и Финиъс.

„Техният талант е несравним и нямам търпение публиката да чуе какво са направили – една нова перспектива, чийто глас ще отеква през годините“, споделя Фукунага.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от FINNEAS (@finneas) на

„Бонд 25“ ще е последният филм на Даниел Крейг като Джеймс Бонд. Филмът ще направи своята българска премиера на 10 април

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари