IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт с документален филм за живота си

24 януари 2020 08 30

"Miss Americana" излиза в Netflix на 31 януари

Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт ще зарадва феновете с документален филм за живота си извън сцената. Изпълнителката пуска лентата „Miss Americana“ по стрийминг платформата Netflix на 31 януари. Вчера се появи и официалният трейлър, в който се вижда, че Тейлър ще покаже другата си страна – тази извън славата и музиката.

Суифт е една от звездите, които порастват под светлината на прожекторите. През декември тя навърши 30 години, а последните от тях бяха изпълнени с непрестанни битки в личния и професионалния ѝ живот. Майката на изпълнителката беше диагностицирана с рак на гърдата, а в последствие се разбра, че Андреа Суифт има и мозъчен тумор.

Драмите, засягащи романтичния живот на Тейлър, също не остават извън филма. В един момент от трейлъра се чува как изпълнителката е описвана в медиите като „мъжемелачка“, „досадна“, „твърде слаба“ и „без истински приятели“

„Трябваше да променя цялото си виждане за живота. Да го изхвърля. Един ден разбрах, че постоянно се боря за хорското одобрение“.

Едно от нещата, които най-много ще зарадва феновете, е появата на Джо Алуин. Британският актьор и Суифт са заедно от 2016 година, но упорито крият връзката си от светлината на прожекторите. За разлика от другите връзки на изпълнителката, където тя не се притесняваше да показва гаджетата си, този път с Алуин е различно.

Двамата дори използват странични входове на светски събития, за да не могат да бъдат снимани заедно. Никога досега не са се показвали и на червения килим, въпреки множеството им светски изяви. 

Разбира се, скандалът със Скутър Браун и звукозаписната компания „Big Machine Label“ също заемат място във филма. „През цялата ми кариера са ми казвали, че добрите момичета не налагат мнението си на хората. Те само се усмихват, махат и благодарят. Аз се превърнах в човека, когото всеки искаше да вижда“, казва Суифт в лентата. 

Това обаче приключва, когато изпълнителката разбира, че не може да откупи старите си албуми, които е записала с „Big Machine Label“ преди да напусне компанията. Започва битка, която споделя с феновете си и дори обвини Скутър Браун, че ѝ е забранил да пее стари песни на American Music Awards. 

Музикалният продуцент обаче отрече слуховете и все пак Суифт излезе на сцената по време на церемонията, на която спечели и успя да пренапише историята със своите 6 статуетки. Тя задмина Майкъл Джексън и дори прибра наградата „Най-добра изпълнителка на десетилетието“.

Филмът „Miss Americana“ ще бъде пуснат в избрани кина в Америка, а по Netflix тръгва на 31 януари. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари