IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След контузията Мадона отново е на сцената

30 януари 2020 14 50

Изпълнителката получи похвали от медиите във Великобритания

Снимка: БГНЕС

Мадона възобнови турнето си Madame X след като претърпя лека контузия, която я накара да отмени близо 10 концерта. 61-годишната изпълнителка обаче се завърна на сцената в Лондон, където показа, че нищо не може да я спре.

Според BBC, тя е скачала, правила е йога пози по време на концерта, който е продължил близо 2 часа и половина. Веднага след като е излязла за шоуто, Мадона е споделила с феновете си, че е много щастлива да бъде в Лондон, въпреки ужасните болки, които е изпитвала през последните дни.

„Как мога да пропусна шоу в Лондон?“

Изпълнителката излезе на сцената на лондонския театър „Palladium“ пред близо 2 300 души. Това е първият път, в който Мадона пее в разпродадена зала, събираща толкова малко публика. Също така това е и първото посещение на звездата в Западен Лондон от 2002 година. 

Едно от правилата на организаторите е било зрителите да оставят телефоните си настрана и да се насладят на шоуто както са го правили хората преди социалните мрежи. Мадона успя да се пошегува със ситуацията и заяви, че получава паник атаки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на

„Нервна съм, защото никой не ме снима“. 

Почти пълната „социална детоксикация“ обаче помогна и медиите във Великобритания нарекоха шоуто „най-доброто за всички времена“. Вестник „Sun“ пише, че Мадона е била в невероятна форма и е представила един от най-прекрасните концерти във физически и емоционален аспект.

„Поп музиката трябва да е странна, секси и вълнуваща – Мадона показа това и още нещо в Лондон“, пишат от „Daily Telegraph“. 

Звездата все пак излезе на сцената с наколенки, но пък не разкри подробности защо те са върху тялото ѝ. 

Запознай ме с вашите: Мадона се сприятели с родителите на гаджето 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари