IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 причини да си хванеш грозно гадже (част I)

16 септември 2011 11 48

Ще се чувстваш много по-оценен, сексът ще бъде без граници...

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Преди време един приятел се шегуваше, че всеки мъж може да се хване с красива жена, но малко са тези, които могат да бъдат с по-грозновата.

Колкото и глупаво или повърхностно да звучат тези думи, в тях има доза истина. Още повече, напоследък все по-често се среща и твърдението, че ако един мъж си избира жена-трофей, с която да се хвали пред света, то той е неблагонадежден не само в лично отношение, но и в професионално.

Логично, от другата страна на монетата откриваме разбирането, че ако мъжагата избира жената за себе си само спрямо нейните вътрешни качества, то той е истински джентълмен и пълен пич. Във всички отношения.

"Това са пълни глупости!", със сигурност биха възкликнали много хора, но житейският опит и личните ни наблюдения го доказват - кухата лейка най-добре се съчетава с бастун.

Но не за кухи лейки ще си говорим, а за това какви биха били ползите за един мъж, ако той съзнателно или несъзнателно си избере по-непривлекателна половинка. Разбира се, трябва да добавим и безспорния факт, че красотата е различна за всички... А и е в очите на този, който наблюдава.

Ще се чувстваш много по-оценен

Психологията, а и мнозинството, минало по този път, еднозначно сочи, че когато излизаш с много по-привлекателна от теб дама, започваш да се чувстваш недостоен за нея. Или пък из главата ти започват да кръжат паранои, че първият надут, мускулест безгръбначен индивид ще ти я отмъкне под носа. Ако пък тя не може да се похвали с привлекателна визия, ще се смята за голяма късметлийка и ще се държи с теб като с бог.

Сексът ще бъде без граници

Само помислете: красивите жени знаят, че са красиви и в спалнята обикновено не поемат инициативи. Със сигурност има много изключения на това ''правило'', но ако една жена няма достатъчно секси тяло, с което да гали очите и егото на мъжа, тя винаги ще се опитва да го компенсира с умения.

Другите ще имат високо мнение за теб

Както казахме в самото начало. Това обаче не върви при жените. Красива жена с грозен мъж обикновено означава, че той е мнооого богат, особено ако може да й бъде дядо. Двойни стандарти...

Ще имаш много по-верни приятели

Мъжете, които скачат от една красавица на друга с лекота, предизвикват много завист. Обаче и не стават за приятели. Никой не иска да бъде най-добър приятел със Сваляча, на който жените му се лепят като мухи. Дори ако си сключил брак с красива жена, никога няма да може да й се довериш напълно около Сваляча.

Забравяш ревността завинаги

Мъжете, които имат жени, по които всички се заглеждат, стават много ревниви по очевидни причини. А и е много изморително постоянно да се страхуваш, че някой ще ти я "открадне". Поне на теория, по-непривлекателната жена има минимален шанс да ти изневери.

Очаквайте продължение...

Автор на статията:
Милена Димитрова

КоментариКоментари

mimito30 ( преди 12 години )
а и още нещо ....МОЛЯ ВИ НЕ ПИШЕТЕ II ЧАСТ Т.Е.ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СТАТИЯТА "10 ПРИЧИНИ ДА СИ ХВАНЕШ ГРОЗНО ГАДЖЕ"!!! ПРОСТО СТАТИЯТА Е АБСУРДНА И НЯМА СМИСЪЛ ОТ ПРОДЪЛЖЕНИЕ!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mimito30 ( преди 12 години )
Nells, напълно съм съгласна с теб.Тази статия не съдържа никаква достоверна информация, на която да се базира "анализа" на въпросната "журналистка". Мразя да пиша по форуми, но просто тази статия ме накара. Считам, че сериозен сайт като tialoto.bg трябва да осъществява нчкакъв контрол над подобни писания. Красотата е много субективно понятие. И в заключение мога само да кажа, че мнозинството от привлекателните господа си имат очарователни половинки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Nells ( преди 12 години )
А за авторката как си правя изводи - момичето си няма никаква, ама НИКАКВА представа от журналистика! Първото, което учат журналистите в УНИ е ОБЕКТИВНОСТ!!!! Една статия трябва да съдържа само проверена информация, закрепена с източника, от който е взета. В този случай, статията трябваше да е базирана на социологическо изследване. Ако искаше просто да изложи лично мнение, нагласа, да беше писала в блога....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Nells ( преди 12 години )
enter_nity: "ако един мъж си избира жена-трофей, с която да се хвали пред света, то той е неблагонадежден не само в лично отношение, но и в професионално.""кухата лейка най-добре се съчетава с ***.""ако мъжагата избира жената за себе си само спрямо нейните вътрешни качества, то той е истински джентълмен и пълен пич. Във всички отношения"Това са цитати от статията. Ако си взела под внимание, четивото защитава тезата, че грозните жени са в пъти по-благоприятни партньори. Не, че трябва да се избира половинка по душевните й качества, за което бих се съгласила. Не, че красотата е субективно понятие(което беше споменато някъде, но въпркеи това, в целия този безсмислен ферман 10928373 пъти се споменаха термините "грозна", "грозновата", "непривлекателна"...) Не! Статията е озаглавена с абсурдното "10 причини да си хванеш грозно гадже!" И ако аз бях един обективен читател, от цялата тази глупост бих разбрал точно: "Красивите жени са кухи ***, които заслужават само бастуни, а грозноватите жени са пичове и заслужават "истински джентълмен и пълен пич. Във всички отношения."
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 12 години )
До Makaronka: Макаронка това което казваш мисля и аз!Затова употребих израза ,, които са с ниско самочувствие",т.е. не визирам ,,непривлекателните", а тези,които имат ниска самооценка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Makaronka ( преди 12 години )
Принцесо, права си за това, че красотата е субективно понятие. Обаче не съм съгласна, че жените, определяни от другите като "непривлекателни", изневеряват повече. Не всички градят самочувствието си върху това как изглеждат и колко са желани. Ако една жена е достатъчно умна, тя ще се цени на първо място и преди всичко заради личността и индивидуалността си. А мъжът, който се събере с "грозна" жена, вероятно не е просто някакъв комплексар, а вижда в нея неща, които другите не си правят труда да видят.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 12 години )
Непознаване на жената!Писанието е смешно,глупаво,ама толкова глупаво ,че буди недоумение и съмнение ,че авторът е около 15-16 годишен!!Красотата е относителна и това,което е грозно за един е красиво за друг!Не съм нито чула,нито видяла ,някоя жена да се смята за грозна!!!Всяка има поне няколко мъжки сърца в краката си!А абсурда за това ,че смятаните за по-малко привлекателни жени изневеряват по-малко е пълен!!!Колкото е по-ниско самочувствието на една жена,толкова по-често изневерява,за да се доказва пред себе си и пред останалите!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
eter_nity ( преди 12 години )
До Nells: Е ако ми кажеш това къде го прочете, че ти е чак и любимо :D:D:D "Ще завърша с любимото ми, с което тази статия започна: "Красивата жена задължително е куха лейка, грозната е задължително умна с богата душевност"..... Това ще го оставя без личен коментар, вие си направете изводите за автора..., та чак и изводи за автора трябвало да си направим :D:D:D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vipera ( преди 12 години )
Изобщо не е вярно това! Ако съзнателно един мъж се събере с грозна жена, значи е комплексар, който се чувства неспособен да задържи красива жена. Напълно съм съгласна с Nells!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Shana ( преди 12 години )
браво, Nells! много ми хареса коментара ти, точно така си е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар