IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И мъжете симулират оргазъм... но разведените

17 септември 2013 07 45

Господата с неуспешен брак зад гърба си са далеч по-склонни да заблуждават партньорките си в леглото, за разлика от ергените

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Господата често се страхуват, че половинката им симулира оргазъм в леглото. Има толкова добри актриси, че почти няма как да се познае дали наистина изпитват наслада по време на интимния акт. Дамите обаче също трябва да бъдат нащрек, защото и мъжете може да се преструват, особено разведените! Ново проучване показва, че господата с неуспешен брак зад гърба си са с 67% по-склонни да симулират оргазъм в сравнение с ергените.

Това се дължи на стреса след раздялата със законната им половинка, който оказва голямо влияние и на либидото им. Тези мъже също така отхвърлят и емоционалната интимност със следващите си партньорки.

Изследването е обхванало 1080 пълнолетни мъже и е поръчано от сайта за запознанства DatingAdvice.com. 25 % от анкетираните са признали, че в даден момент са се престрували в леглото. Проследявайки резултатите, става ясно, че с възрастта тези случаи зачестяват. Във възрастовата група на 25-34-годишните подобни случаи били 2 пъти по-често срещани, отколкото в тази на 18-24-годишните.

Изводите от анкетата са публикувани в HuffingtonPost, като коментарите в материала разкриват, че мъжете предпочитат да се преструват, вместо да се изложат пред жената. Освен това, симулирайки че свършват, те дават сигнал на половинката, че със секса за вечерта е приключено.

В материала се казва още, че жените рядко разкриват „измамата", защото с презерватив е лесно на мъжете да излъжат половинките, че са свършили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари