IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Раздяла – хората от кои зодии се справят най-добре с нея?

25 февруари 2020 18 00

На някои въобще не им пука за старата любов

Istockphoto

Краят на всяка връзка дава началото на един труден период. Невинаги двамата се разделят като приятели и с топли чувства. Понякога остават неизказани думи между двамата и винаги единият страда по миналото. Дори и да вземат заедно решението да се разделят, трябва да мине време, докато започнат да си търсят нова половинка.

Според астрологията, родените под определени знаци се справят по-лесно след раздяла и за разлика от други, много по-лесно започват начисто и си намират половинка. Вижте кои са те:

астрология IStock

IStockphoto

Овен

Може да се каже, че Овните са доста гъвкави и лесно се приобщават към промените, случващи се около тях. Те не са от онези хора, които ще си стоят вкъщи и ще хленчат дни по старата любов. И тъй като не живеят в миналото, представителите на тази зодия реагират много адекватно и много бързо поставят своето ново начало след раздяла. Освен това мислят положително и това, че са ги изоставили не може да съсипе настроението им, нито да ги изолира от останалия свят.

Близнаци

Те са много общителни и лесно създават нови познанства. Дори и да загубят голямата си любов, ще им мине само за няколко дни. Заради своята двойствена натура, Близнаците могат да тъгуват днес, а утре вече да са си намерили нова компания. Вместо да плачат и да се обвиняват, че не са успели да запазят връзката си, те ще излязат навън, за да се забавляват.

Везни

Не ги мислете Везните. Те са способни да започнат нова връзка дори когато старата още не е приключила или е в застой. Усетят ли, че нещата не вървят и другата страна не прави нищо, за да ги задържи, те продължават напред. Разбира се, това често може да им донесе неприятности, защото невинаги се хващат с идеалния партньор. Везните ще флиртуват с всеки срещнат или ще правят секс за една вечер, само и само да не остават сами. Също така се отдават на работа, с която превъзмогват раздялата.

Водолей

Представителите на тази зодия са големи индивидуалисти. На първо място те ще запазят приятелството си с бившите и ще сложат край на отношенията по цивилизован начин, без излишни драми. Когато се разделят с гаджето си или дългогодишния си партньор, те намират за съвсем нормално да кажат „чао“ на всички спомени и да заживеят нов живот, в който няма място за миналото. Освен това Водолеите не се притесняват от самотата, защото около тях винаги има хора, които да ги обгрижват.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари