IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От приятелство до любов – при кои двойки зодии се случва?

3 февруари 2020 18 00

При въздушните знаци е нещо нормално

Istockphoto

Съвместимостта между зодии определя до някаква степен дали една връзка ще бъде успешна или не. Но какво се случва с приятелството между отделните знаци?

Понякога общи интереси или именно това, че противоположностите се привличат е знаково за връзката между двама приятели.

Според астрологията, има представители на определени зодии, на които може да се разчита. Те са истински приятели, но в един момент могат да прекрачат границата и да се влюбят.

При кои двойки зодии приятелството прераства в любов?

астрология IStock

IStockphoto

1. Овен и Стрелец

И двата знака са огнени, което означава, че връзката между тях ще е пламенна. Като приятели те се захващат с всяка идея с много страст и голямо желание. Те често споделят едни и същи интереси, поради което прекарват по-голяма част от свободното си време.

Овенът и Стрелецът се привличат, защото имат едни и същи интереси, но прерасне ли приятелството им във връзка, проблемите започват. Най-вече хората от първата зодия ги предизвикват. Те държат да контролират всичко и не дават на Стрелците да имат лично пространство.

2. Везни и Близнаци

Въздушните знаци си пасват идеално. Те обичат да се забавляват и винаги имат вдъхновение за нови начинания. Ако на единия му хрумне нещо, другият веднага е готов да го насърчи.

Родените и под двата знака са леко разсеяни на моменти. Това не се харесва от другите, но за тях е нещо нормално. Съберат ли се и решат ли да започнат връзка, има голяма вероятност тя да е стабилна.

Кои знаци са лидери в зодиака?

3. Скорпион и Риби

И при двата водни знака има силни чувства и драматизъм. Въпреки всичко, като приятели те са готови на всичко, за да защитят другия. Водейки се от емоцията, Скорпионът и Рибите са големи мечтатели.

Именно идеалистичната им представа за перфектните отношения и идеалното семейство може да промени приятелството им и да го превърне в любов. Във връзката Скорпионите взимат решенията, а Рибите ги подкрепят.

4. Телец и Козирог

Земни знаци, които са доста амбициозни и може би това е едно от нещата, което ръководи тяхното приятелство. И двамата знаят много добре какво искат от живота и как да го постигнат.

Между Телец и Козирог има разбирателство, но когато става дума за чувства, егото на единия винаги надделява. В един момент Козирогът започва да се съмнява в намеренията на Телеца и може да развали всичко с твърденията си, че иска да прецака кариерата му.

Не се предават: Кои са най-борбените зодии

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари