IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои български звезди са от вашата зодия? (2 част)

28 февруари 2020 18 00

Николета Лозанова се ръководи от силата на Юпитер

Булфото

Знаете ли коя зодия е вашият идол? Ако следите изявите на някоя популярна личност и се чудите защо имате един и същи вкус на обличане или харесвате конкретен цвят, това не е случайно. Може би се ръководите от една и съща планета!

Те са известни със своята работа и с поведението си са пример за много хора. Макар че ги наричат випове, извън прожекторите са обикновени хора като нас, които имат своите странности и особености на характера.

Tialoto.bg подбра за вас списък със зодиите на някои български звезди. След като ви споделихме любопитна информация за представителите на знаците от Овен до Лъв, ето и за останалите:

Дева

(23 август – 22 септември) 

Девиз: „Аз анализирам!“
Стихия – Земя, качество – подвижен
Скъпоценни камъни: жълт сапфир, яспис, хелиотроп, тигрово око
Метал – живак
Цвят – жълт
Планета – Меркурий.

Димитър Рачков, Матей Казийски, Силвия Лулчева, Ваня Щерева, Катето Евро, Елица Тодорова, Николина Чакърдъкова, Цвети Пиронкова, Нели Рангелова, Христо Гърбов, Дара, са част от известните българи със зодия Дева. 

Девите са много подредени и всеотдайни на работното място. Притежават постоянство, което им помага да се справят с трудностите в живота. Предпочитат сигурността, отколкото да рискуват. В личните отношения държат на честността. 

Везни

(23 септември – 22 октомври)

Девиз: „Аз уравновесявам!“
Стихия – Въздух, качество – кардинален
Скъпоценни камъни: берил, топаз, планински кристал, светъл турмалин
Метал – мед
Цвят – розов
Планета – Венера.

Българските звезди, за които се знае, че са родени под този знак, са Диляна Попова, Мария Игнатова, Алекс Раева, Цветелина Янева, Кали, Владимир Николов, Жана Бергендорф, Александра Жекова, Спенс, Васко Василев, Райна, Слави Трифонов и Йорданка Христова. 

Везните са хармонични личности, които могат да паснат на всяка компания. На работното място са безпристрастни и справедливи, а в личния живот са доста плашливи и невинаги показват чувствата си. Един от недостатъците им е, че на моменти са прекалено предпазливи. 

Скорпион

(23 октомври – 21 ноември)

Девиз: „Аз желая!“
Стихия – Вода, качество – неподвижен
Скъпоценни камъни: гранат, изумруд, черен опал, топаз, червен карнеол
Метал – желязо, плутоний
Цвят – тъмночервен
Планета – Плутон, Марс.

Сред най-известните личности у нас, които са с този знак, са Любен Дилов-син, Елена Петрова, Любо Киров, Георги Милчев – Годжи, Петър Стойчев, Емил Кошлуков, Мадлен Алгафари, Евгения Живкова, Емануела, Параскева Джукелова, Весела Нейнски, Нона Йотова и Руслан Мъйнов.

Бг звезди, които се сдобиха с бебета през 2019 г.

Скорпионите са смели и не се колебаят, когато трябва да вземат решение. Независимо че са буря от емоции, те не позволяват на хората да разберат какво чувстват. Винаги са твърде взискателни към другите и мразят да ги пренебрегват. Ако ги наранят, ще го помнят дълго време. 

Стрелец

(22 ноември – 21 декември)

Девиз: „Аз разбирам!“
Стихия – Огън, качество – подвижен
Скъпоценни камъни: хиацинт, тюркоаз, пурпурен аметист, син сапфир
Метал – калай 
Цвят – син
Планета – Юпитер.

Най-популярните Стрелци у нас са Мария Илиева, Николета Лозанова, Десислава Бакърджиева, Албена Вулева, Мария Илиева, Диана Любенова, Екатерина Дафовска, Благой Георгиев, Божидар Димитров, Албена Денкова, Нели Петкова, Райна Кабаиванска, Невена Коканова...

За Стрелците е присъщо непостоянството. Те обичат живота и се целят нависоко. Държат на свободата си и не позволяват да ги контролират. Недостатъкът им е в това, че са склонни да повтарят грешките си. Ако някой ги разочарова, бързо го забравят и няма да ги видите да страдат за него. 

Козирог

(22 декември – 19 януари)

Девиз: „Аз мога!“
Стихия – Земя, качество – кардинален
Скъпоценни камъни: сапфир, малахит, оникс, тигрово око
Метал – олово; 
Цвят – черен
Планета – Сатурн.

Известните българи с тази зодия са Златка Райкова, Нина Добрев,  Тони Димитрова, Мария, Камелия, Ники Кънчев, Иво Сиромахов, Христо Шопов, Валя Балканска, Тервел Пулев, Тони Димитрова, Димитър Ковачев – Фънки, Георги Господинов, Ваня Цветкова. 

Козирозите държат на кариерата, семейството и уюта в дома. Те са големи работохолици. Заради свръхамбициозността си, те често се конкурират с хората и си печелят врагове. Понякога са меланхолични и отнесени, а в други моменти искат да грабят от живота с пълни шепи. Лошата им черта е, че често се връщат към миналото и са мнителни. 

Водолей

(20 януари – 18 февруари)

Девиз: „Аз знам!“
Стихия – Въздух, качество – неподвижен
Скъпоценни камъни: тюркоаз, аквамарин, сапфир, топаз, оникс
Метал – алуминий
Цвят – небесносин
Планета – Уран.

Популярните родни звезди, родени под знака Водолей, са Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Валери Божинов, Стоянка Мутафова, Любомир Нейков, Поли Генова, Андреа, Георги Христов, Кака Лара, Цветана Манева, Ивана, Гала...

Водолеите са от хората, които не обичат сериозните връзки, защото държат на независимостта си. Не харесват да им налагат ограничения и да се съобразяват с правилата на другите. Те не се плашат от трудности и притежават оригинално мислене, което им помага в напрегнати моменти. Присъщо е за тях да пренебрегват любимите си хора, за да помогнат на приятел. 

Риби

(19 февруари – 20 март)

Девиз: „Аз вярвам!“
Стихия – Вода, качество – подвижен
Скъпоценни камъни: аметист, перли, бисери, аквамарин, александрит
Метал – платина
Цвят – виолетов
Планета – Нептун.

Популярните българи, за които се знае, че са зодия Риби, са Азис, Десислава, Миро от „Каризма“, Илияна Раева, Алисия, Станка Златева, Фики, Иван Ласкин, Огнян Герджиков, Ирена Милянкова, Жени Калканджиева.

Рибите са най-емоционалните от зодиака. Отличават се от останалите по това, че най-малкото нещо може да ги разстрои. От друга страна имат силна вяра и не се предават лесно. Понякога се затварят в себе си и прекъсват всякаква връзка със света. Сред най-силните им качества е тяхната пожертвователност. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари