IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 март

20 март 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Слънцето днес навлиза във вашия знак. Енергетиката ви ще е стабилна, постарайте се да насочите силите си в правилното направление. Направите ли го, ще сте доволни от постигнатите резултати, дори да са по-малки от предполагаемите.

Телец

Благоприятното съчетание на амбициозност и предприемчивост е гаранцията ви за успех днес. Занимания с умерен риск ще намерят правилното решение, ако сте достатъчно наблюдателни и не допускате грешки при попълването на документи.

Близнаци

Преценявайте задълбочено ходовете си и последствията от тях, когато работите по дългосрочни проекти. Давайте си сметка за предстоящите промени в социален и материален план. Опитайте се да уредите финансовите си задължения поне частично.

Рак

Ще разполагате с добри възможности за уреждане на юридически въпроси или оформяне на споразумения с държавната администрация. Бъдете внимателни по време на преговори с банки или други финансови институции.

Лъв

Не се доверявайте сляпо на оферти, свързани с пътуване зад граница. Търсете подробна информация, особено за дестинации, където не сте ходили. Независимо дали подготвяте служебно или лично пътуване може да станете жертва на измамници.

Дева

Не се отказвайте от участие в инициатива, свързана с развитието на бизнеса или професионалното ви израстване. Може да не научите последните новости, но ще създадете полезни връзки, от които след време ще можете да се възползвате.

Везни

Спазвайте правилата. Ако нещо не се получава според предвижданията ви не търсете причините само извън себе си. Ще избегнете споровете у дома, ако прецените доколко са основателни исканията и гледните точки на близките ви.

Скорпион

Приемете предложенията за нов или разширяване на бизнеса или допълнителна работа, която ви описват като изключително изгодна с известна доза недоверие. Постарайте се да прецените евентуалния финансов резултат преди да дадете какъвто и да било отговор. Не се опитвайте да убеждавате по-възрастни от вас, че мнението им е неправилно.

Стрелец

Изпълнявайте текущите си задължения съсредоточено. Реагирайте сдържано на изненадващите претенции на колегите или капризи на роднините. И едните, и другите може да ви създадат неприятни емоции, опитайте се да не им се впечатлявате излишно.

Козирог

Умението ви да намирате правилни варианти в спорни ситуации ще е изключително полезно днес. Не приемайте твърде лично забележките, които може да ви направят. Избягвайте спонтанните покупки, ще се окаже, че сте се снабдили с абсолютно ненужна вещ.

Водолей

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да решите въпрос, който от доста време не ви дава спокойствие. Помислете дали няма начин да довършите и други изостанали задачи. Ако успеете да се справите, ще изпитате истинско облекчение.

Риби

Част от колегите ви ще се държат като на състезание за правене на грешки или за приемане на нецелесъобразни решения. Реагирайте с чувство за хумор. Не се намесвайте пряко, не натрапвайте уменията си. Само им подскажете евентуалните последствия, за да ги ориентирате в правилната посока.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари