IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Розова суперлуна: Какво очаква всяка зодия (1 част)

6 април 2020 18 00

Явлението ще настъпи на 7 срещу 8 април

Снимка: iStock

В последно време нямаме много поводи за усмивки, но месец април ще промени това. В нощта на 7 срещу 8 април ще имаме възможността да наблюдаваме едно от най-красивите звездни събития, а именно появата на розова суперлуна. Това пълнолуние ще бъде най-яркото за тази година и само може да се надяваме времето да е благосклонно за нас и да ни позволи да се насладим на събитието.

В нощта на 7 срещу 8 април Луната ще се вижда 14% по-голяма и ще грее с 30% повече от обикновеното. Тя ще се намира с близо 28 хиляди километра по-близо до Земята и затова се нарича суперлуна. През този месец тя се нарича розова, защото по това време в САЩ и Канада цъфти растението розов флокс.

розова Луна

Снимка: iStock

Явлението розова суперлуна ще настъпи на 7 април точно в 21:10 и ще бъде най-ярка към 5:30 на 8 април. Освен че носи със себе си невероятна красота, това явление рефлектира по различен начин на всяка зодия и ще донесе със себе си всякакви събития.

Вижте какво ви очаква по време на тазгодишната розова суперлуна.

Овен

През този период ще разберете, че връзката, в която се намирате, е много важна за вас. Обърнете повече внимание на човека до вас и започнете да мислите за общото си бъдеще заедно. Не избягвайте да говорите за сериозни теми и за проблемите, които ви тревожат от дълго време.

Овен Pixabay

Снимка: Pixabay

Ако смятате, че нямате място в тези взаимоотношения, тогава е време да ги прекратите и да не поглеждате назад. Не оставайте във връзката си само защото рутината ви харесва и не искате да останете сами. Със сигурност ще намерите сродната си душа, така че не се задоволявайте с нещо друго.

Телец

Искате да постигнете много неща за един ден, но 24 часа не са ви достатъчни. Приоритизирайте задачите и започнете да ги приключвате една по една. Многото дини под една мишница ще ви изиграят лоша шега и е напълно възможно да ги изпуснете всичките. Намерете начин да постигнете баланс между продуктивност и почивка по начин, по който се чувствате доволни и свежи.

Близнаци

Детето във вас никога няма да порасне. Винаги ще има част от вас, която ще иска купонът да продължи и забавленията да идват едно след друго. Все пак трябва да помислите и за сериозната част от ежедневието си и да се фокусирате върху професионалните си задължения.

Периодът на розовата суперлуна ви дава невероятната възможност да приключите със старите си задачи и да постигнете желания резултат. Не се разсейвайте и не мислете, че някой друг ще ви помогне да завършите работата. Време за купони винаги ще има, но сега е време за сериозно отношение.

Рак

Вероятно усещате, че всеки около вас тайно се надява да започнете работа или да се докажете по някакъв начин в сегашната си фирма. Нещата обаче никак не се получават, а проблемите идват от самите вас. Периодът между 7 и 8 април е време, в което да се огледате около себе си и да започнете вътрешното усъвършенстване.

Рак,

Снимка: Pixabay

Успешната работа започва от домашната обстановка. Опитайте се да създадете уют и приятни емоции у дома, защото това със сигурност ще рефлектира и в бизнес отношенията ви. Обърнете повече внимание на близките си и споделяйте с тях за проблемите, които ви тревожат и, на които не можете да намерите правилното решение.

Лъв

Времето на розовата суперлуна е чудесен повод да помислите върху начините си на комуникация с близки и познати. В момент на социална изолация е добре да се свържете с колкото се може повече хора, за да проверите как се чувстват и как се справят със ситуацията. Помнете, че не всеки мисли като вас и е напълно приемливо някои хора да мързелуват по цял ден.

Не се опитвайте да давате съвети там, където очевидно не са желани. Постарайте се да разберете кога трябва да замълчите и кога е добре да говорите. Понякога изслушването на чуждите проблеми е най-доброто, което може да предложите.

Дева

Има голяма разлика между това, което искаш и това, от което се нуждаеш. Девите се фокусирате твърде много върху външните фактори и как те ви карат да се чувствате. Трябва да запомните, че вие сте си самодостатъчни и може да се чувствате напълно добре в собствената си компания.

Започнете да вярвате повече в себе си и успехите в личен и професионален план бавно ще се трупат. Периодът на розовата суперлуна е важен за вашето самочувствие и е време, в което трябва да промените мисленето си, както и отношението към самите вас.

Какво очаква останалите зодии по време на розовата суперлуна вижте утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари