IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които трудно се сприятеляват

5 април 2020 19 30

Социалните контакти не са им най-доброто качество

Снимка: iStock

За някои хора сприятеляването и създаването на нови контакти идва естествено и без притеснения. Те още в детството си разбират, че човек е социално същество и трябва да има определени хора, на които да разчита в критични моменти. Приятелството става особено важно в ученическите години, когато всеки разбира, че е необходимо да си част от група.

Докато при някои социалните контакти са лесни, за други те изискват много повече труд и търсене на правилната формула за приятелството. Тук роля играе и зодиакалният знак, който определя характера на човек. Има зодии, които са особено подозрителни към околните и не обичат много да се привързват към други хора.

Ето кои зодии имат проблем при създаването на нови приятелства:

Рак

Обикновено раците се наслаждават на големи групови събирания, но рядко се интересуват от близки приятелства. Те обичат шумните партита и искат да виждат хората щастливи, но социалните им контакти се ограничават дотам. Представителите на тази зодия предпочитат да бъдат сами у дома, завити с меко одеяло и да се потопят в някоя книга.

четене на

Снимка: Pexels

Нежеланието за сприятеляване идва от това, че Ракът трудно намира съмишленици на своите идеи и не може да се доверява на много хора. Затова те се чувстват по-добре в големи групи, където вниманието не е насочено към тях и не трябва да разкриват много неща за личния си живот.

Водолей

Водолеят е доста интровертен и срамежлив знак и това стои в основата на неспособността им да се сприятеляват. Изпитват голяма привързаност към семейството и близките си, но отношенията им с външни хора приключват толкова бързо, колкото са започнали. Водолеят винаги подозира, че никой не го харесва и затова се държат студено към всеки.

Лошата услуга, която този знак си прави, е че приема всяка една ситуация за потенциална опасност, а всеки човек е смятан за враг. Малкото приятели, които Водолеят има, трудно са пробили стената на недоверието и са успели да видят истинската същност на тази зодия.

Дева

Никой не обича приятелството повече от Девата, но това не означава, че тя лесно се сприятелява. Проблемът при тях е, че не държат нищо в себе си и директно казват какво мислят дори и пред непознати. Ако човек не е съгласен с мнението на Девите, той често се озовава в техния черен списък, откъдето е много трудно да се излезе.

приятели Pixabay

Снимка: Pixabay

Когато обаче Девата успее да намери правилните хора, обикновено тя ги държи до себе си за цял живот. Те имат склонността да се отдадат на един определен човек и именно той получава титлата „Най-добър приятел“. И щом този човек е намерен, Девата престава да търси повече нови приятели.

Близнаци

Има разлика между приятел и познат. Близнаците имат повече от вторите, защото трудно се доверяват и не допускат всеки до себе си. Представителите на тази зодия смятат, че всички хора имат задни мисли и ще искат нещо в замяна на доброто си отношение. Близнаците обаче не са склонни да подаряват вниманието си и затова се обграждат с определени хора, които са заслужили мястото си в кръга на доверието.

Тази зодия много лесно може да ви изключи от живота си, когато направите няколко грешки подред. Въпреки че често прощават, Близнаците имат граница, която, ако я пресечете, връщане назад за вас няма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари