IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Откритост във връзката – кои зодии държат на нея?

5 март 2020 18 00

Хората от 4 зодии си казват всичко в очите

Istockphoto

Поддържането на пламъка във връзката е предизвикателство за много мъже и жени в наши дни. Понякога липсата на комуникация и доверие създава прекалено много противоречия в двойката и е причина за нейната раздяла.

Според астрологията, има хора от определени зодии, които имат склонността да се затварят в себе си и не обичат да изразяват своите чувства. Това пречи на отношенията, особено на онези партньори, които са по-комуникативни и нямат тайни.

Ето кои са те и защо държат на откритостта във връзката:

астрология IStock

IStockphoto

1. Рак

Неслучайно техният девиз е „Аз чувствам“. Те са способни да разгадаят чувствата на половинката си дори когато тя се опитва да ги прикрие. Имат силно развита интуиция и усетят ли, че нещо не е наред, се опитват да го разрешат чрез открит разговор.

Може да смятат Раците за хора, които постоянно налагат мнението си, но това не е така. Те са емоционално свързани с партньорите си и дори всичко да е приключило, не се отказват и продължават да търсят начин, с който да изгладят нещата.

2. Лъв

Всички от този огнен знак обичат да говорят разпалено за онова, което бушува в сърцето им. Когато сте с тях, никога няма да ви се наложи да ги питате какво им е мнението по даден въпрос, защото те първи ще ви го кажат. А когато става дума за връзката, предпочитат „да се застраховат“ като предупредят за своето виждане. Понякога го налагат и може да усетите гнева им, ако скриете нещо от тях.

Макар че държат да са открити с тях, те може да скрият някои подробности от вас, ако имат полза от това.

3. Дева

Независимо дали става дума за проблем във връзката или просто обикновен разговор, Девите нямат проблем с комуникацията. Те сядат и запазват спокойствие, с което са идеалния слушател. Тихи и кротки, те първо анализират всяка ситуация и споделят мнението си в точния момент.

Девите очакват от половинката си откритост, защото са честни, лоялни и не обичат да ги разиграват напразно. Понякога дори избухват, само и само за да покажат, че не желаят да ги лъжат.

4. Скорпион

Те са от онези хора в зодиака, които се отдават изцяло на връзката. Ако не им отвърнат със същото, могат да покажат тъмната си страна. Спорят ли с тях или ги наранят, те няма да спестят нито дума от това, което мислят.

За тях комуникацията във връзката е много важна, но само както им отърва. Ако са флиртували или не желаят сериозни отношения, се държат потайно. Изневерят ли им обаче, ще вдигнат жесток скандал, че са предали доверието им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари