IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, които таят чувства към бившия

7 февруари 2020 18 00

За тях Свети Валентин е тъжен ден

Pixabay

Данните от проучване, публикувано в The Journal of Positive Psychology, показват, че на средностатистическия човек му трябват близо 3 месеца, за да забрави бившето гадже. Но опитът на мнозина показва, че може да мине и повече време преди да забравим старата любов.

Според астролозите, рождената дата има значение за това колко влюбчиви сме. Разглеждайки наталната карта на всеки, те могат да разгледат по-подробно отношенията на всеки знак и връзката му с Венера – планетата на любовта.

Ако някой има по-напрегнати аспекти с планетата или Луната, както и Нептун на диаграмата, може да изпадне в отчаяние и да тъгува по бивши гаджета. Това коментира астрологът Кларис Бъстъл по темата.

С наближаването на Свети Валентин може би много от вас мислят за старите връзки. Ето хората от кои зодии е по-вероятно да изпитват чувства към бившите:

Телец Pixabay

Pixabay

1. Телец (20 април – 20 май)

Като представител на земните знаци, Телецът в това отношение е един от най-бавните. Трябва да мине доста време след раздяла, за да може да се отърси от станалото, като на моменти ще бъде емоционално нестабилен.

Сподели своята валентинка!

Телецът е изключително романтичен и е склонен да гледа на партньорите си като на сродни души. Всички представители на този зодиакален знак държат на сериозните връзки и са надеждни партньори. Те се отдават напълно на връзката и много страдат, когато очакванията им за нея не се оправдават.

Скорпион Pixabay

2. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Подобно на Телец, Скорпионът може дълго време да търси идеалната половинка и още повече да тъгува след като отношенията с нея приключат. Скорпионите никога не хабят време и енергия за някой, който не заслужава вниманието им.

Като един от по-фокусираните в отношенията знаци, Скорпионът е доста обсебен от стремежа да има страстна връзка. Но когато тя се разпадне, той все още живее с мисълта, че не е. Той е склонен да обсебва другия и да го преследва, но не би се унижил да го моли да се върне.

Риби Pixabay

Pixabay

3. Риби (19 февруари – 20 март)

Най-емоционални в зодиака, Рибите няма как да не правят драма от това, че все още имат чувства към бившето гадже, а то вече е продължило живота си. Те все пак имат граници, но на моменти, управлявани от Нептун, твърде много фантазират и вярват, че ще се съберат със старата любов.

Планетата Нептун ги кара да търсят контакт с бившия/бившата, дори и той/тя да не желае това. Дори и да видят ясно с очите си, че има друга жена или мъж, те продължават да вярват, че отново могат да си го/я върнат.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари