IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои три зодии спазват най-трудно обещанията си?

1 февруари 2020 19 30

И какви са причините да го правят

Снимка: Pixabay

Всеки от нас поема ангажименти, които не може да изпълни в срок. А често после послъгва, за да не се изложи или да не изпусне дадена възможност. Тези лъжи не са злонамерени.

Някои хора трудно спазват обещанията си, а според астролозите и зодиите влияят върху това.

Вижте хора от три зодии, които го правят по-често и го имайте предвид.

Риби

Рибите не са самовлюбени егоисти, които с някакъв плам пренебрегват обещанията, които дават. Но с изпълнението на ангажиментите те редовно имат проблеми. Като цяло, те често избягват реалността, предпочитайки да живеят в своя красив измислен свят. Това е хубаво и очарователно при комуникация с тях, но пък има моменти, в които не може да им се гласува доверие. Изпитват трудности при спазването на елементарен дневен ред и график. Но пък самите те процъфтяват и имат успех в изкуството, където интуицията им ги води в правилната посока.

Водолей

Водолеят прави добро и го хвърля във водата. Понякога е твърде зает да спасява света и всъщност към водата политат неговия живот, работа, приятели и семейство. Водолеят има много голямо сърце и за него е нещо нормално да помага на другите, забравяйки за собствените си нужди и задължения. Понякога представителите на този знак са затрупани от тревогите на други хора и са емоционално изтощени. Водолеят също така оценява личната свобода и не иска отново да се обвързва със задължения или да стане обект на контрол или манипулация на някого. Ако вашият приятел Водолей не е изпълнил някакво обещание, най-вероятно е направил пауза, за да успокои мислите си и да даде приоритет на живота си.

Овен

Знак, който знае точно какво иска и ще направи всичко, за да го получи. Понякога такова постоянство в постигането на целта нарушава интересите и чувствата на другите. Той може да изглежда нечестен или ненадежден партньор. За щастие, егоистичната природа на Овена подлежи на промяна. Когато представител на този знак осъзнае, че светът не се върти около него, показвайки повече съчувствие и състрадание, той престава да проваля другите хора.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари