IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Смяна на времето – как се отразява на зодиите (1 част)

28 март 2020 19 30

Едни мрънкат, други се наслаждават на по-дългия ден

Pixabay

Точно в 03:00 часа на 29 март ще превъртим стрелките с един час напред. Това означава, че ще спим по-малко, но за сметка на това денят ще стане по-голям. Жалко, че в момента не може да му се порадваме както трябва, разхождайки се свободно навън.

Смяната на времето, въведена в Европа през 1967 г., носи дискомфорт на много хора. Някои усещат главоболие, отпадналост, други са по-раздразнителни от обичайното.

Според астролозите, представителите на някои зодии възприемат по-негативно промяната в сравнение с останалите.

Ето как реагира всяка една от дванадесетте зодии:

смяна на

Pixabay

Овен

Добре че повечето представители на тази зодия са у дома и работят оттам, в противен случай ще закъснеят за работа. Покрай множеството отговорности, Овенът често забравя подобни промени и се успива. Дори и да е разсеян заради нещо друго, той ще се извини със смяната на времето.

Телец

„Оф, пак ли?“, ще си каже Телецът. Всички от тази зодия мразят промените – било то големи или малки. Телците обичат да си поспиват и един час сън по-малко ще се отрази на настроението им. Въпреки това, те ще подходят отговорно и ще станат навреме, ако имат среща или са поели някакъв ангажимент. Просто няколко дни след смяната ще са по-кисели и неразговорливи.

Близнаци

Те приемат смяната на времето положително. Тъй като са много активни, те оценяват това, че денят ще стане по-дълъг. Дори и да си стоят у дома, Близнаците ще имат достатъчно време за работа, хобита, както и разговори с любимите хора. Все пак, въртенето на стрелките може да ги направи по-странни и свръхчувствителни.

Рак

Раците са от онези, които ще мрънкат доста заради смяната на времето. Те мразят да стават рано и докато свикнат, ще е трудно да се говори с тях сутрин, но постепенно ще свикнат. За сметка на това, в края на работния ден ще ги видите първи да си взимат чантичката, за да се забавляват с приятели. Е, сега ще им е по-трудно да го правят, но ще намерят начин, за да се отличат вкъщи.

Лъв

Родените под този знак обичат да става каквото искат, но в този случай просто трябва да се примирят с промените. А и все пак са от онези, които обожават да се излежават блажено. Дори и да станат по-рано, те ще си наваксат с дрямка следобед. От друга страна, ще използват възможността да се изтъкнат, че са свършили много повече неща за деня, откакто той е по-дълъг.

Как смяната на времето се отразява на останалите зодии четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари