IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои държат на личното пространство във връзката?

15 април 2020 18 00

Те си правят планове, без да говорят с половинката

Pixabay

Много хора държат на личното си пространство. Дори и да имат връзка, те не се лишават от своите хобита и често си правят планове сами, без да питат другия. По време на социална изолация, те ще са първите, които няма да издържат да бъдат затворени с един и същи човек всеки ден.

По думите на терапевтът Ирен Фер, съвсем нормално е не всеки да е отдаден 100% на една връзка и да пази ревниво времето „за себе си“. Тя е на мнение, че у нас се сблъскват два различни характера – единият има необходимост да бъде личност, а другият да принадлежи към връзката.

Според астролозите, способността да обръщаме внимание на собствените си потребности и да търсим свобода, се определя и от знака, под който сме родени.

Хората от кои 4 зодии държат да имат лично пространство във връзката?

зодии, астрология

Pixabay

Телец

Представителите на тази зодия са известни със своята упоритост. Те са издръжливи и търпят какво ли не, но от време на време искат да останат насаме с мислите си.

Телците са големи романтици и домошари. Те предпочитат да си останат у дома, за да гледат телевизия с половинката, но когато нервите им не издържат, не искат да виждат никой пред тях. Затова си правят своите малки бягства всеки месец – среща с приятели, ходене на масаж или спа, където да не водят половинката си.

Дева

Девите са толкова организирани, че когато нарушите графика им, може да си навлечете техния гняв. Ако партньорът им си направи спонтанни планове, в които иска да ги включи, това няма да свърши добре.

Те се нуждаят от спокойствие, за да работят. Предпочитат да свършат всичко, след това да се отдадат на връзката. А понякога може да не се обаждат с часове или дни, само и само да завършат онова, което са започнали.

Скорпион

Така нареченото „време за мен“ е начинът на живот за Скорпионите. Те са по-интровертни и не обичат да им се качват на главата. Склонни са да контролират връзката, а не тях да ги контролират.

Ако един Скорпион усети, че започват да го ограничават, той напомня, че обича свободата си и постепенно се отдръпва. Той не се съобразява с половинката, когато му хрумне нещо ново, а мисли първо за себе си.

Козирог

Хората, родени под този знак приличат доста на Девите. За тях работата е на първо място и не биха направили изключение заради нещо друго. Свръхамбициозните Козирози не се доверяват на всеки и затова винаги се държат на известна дистанция от партньора си.

За тях е много важно да ги обичат и да им обръщат нужното внимание, но когато става дума за лично пространство, не биха го заменили за нищо. Останат ли сами, Козирозите забравят за стреса и проблемите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари