IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как всяка зодия се справя със скуката?

10 април 2020 18 00

Социалната изолация не е подходяща за всеки

Снимка: Pexels

Коронавирусът затвори целия свят и голяма част от населението трябва да си остане вкъщи. Колкото и да ни харесва да сме у дома, скуката все пак ни застига. След като сме измили всички прозорци и сме подредили чекмеджетата, няма какво толкова да правим.

Всеки човек реагира различно на скуката и това зависи от зодиакалния му знак. Някои от нас се радват, че не им се налага да излизат, но други вече напълно полудяват вкъщи. Това се дължи на различния характер и енергията, с която разполага всяка зодия.

Ето как всяка зодия се справя със скуката

Овен

Овните винаги искат да са активни и социалната изолация за тях е затвор. Те постоянно мислят какво биха могли да свършат, ако не са у дома и нямат търпение карантината да бъде вдигната. Сега представителите на тази зодия намират утеха в домашните тренировки и готвенето.

Овен Pixabay

Снимка: Pixabay

Тъй като конкуренцията за тях никога не спира, най-вероятно ще виждат от тях доста видеа или снимки на прогреса им в кухнята или как стягат тялото си. Овенът няма търпение да се похвали пред другите и да ги накара да му завиждат.

Телец

Този знак обича да си е вкъщи, седнал удобно на дивана и да пусне любимия си сериал. Телците нямат нищо против скуката и дори имат нужда от нея. Забързаният им начин на живот и огромните отговорности в офиса ги карат да се чувстват затрупани и да мечтаят за ден-два без работа.

Телец, зодии

Снимка: Pixabay

Сега, когато им се отдава възможност да скучаят, те едва ли ще облекат друго освен пижамата си. Най-вероятно ще са в леглото до обяд, след което е време за хапване. Ако все пак им стане скучно, онлайн пазаруването и една чаша вино веднага ще оправят настроението на Телците.

Близнаци

Представителите на този знак мразят скуката. Те искат да бъдат заобиколени от хора и постоянно да се случва нещо около тях. Тъй като сега Близнаците не могат да пътуват или да се срещат с приятелите си, те ще потърсят други начини за справяне с еднообразието.

Близнаци Pixabay

Снимка: Pixabay

Може да се свържете с приятели и роднини чрез интернет и да разберете как преминава техният ден. Обадете се на човек, когото обичате, за да му споделите проблемите си и заедно да намерите решение за тях.

Рак

Ракът винаги е обичал уединението и времето само за себе си. Той се чувства прекрасно в собствената си компания и рядко има нужда от друг човек. Затова социалната изолация е перфектното време за него и за любимата му книга.

Рак Pixabay

Снимка: Pixabay

Ако все пак скуката се превърне в бреме, може да потърсите нещо от миналото, с което ще си спомните за доброто старо време. Снимка или видео от купон с приятели са най-доброто решение срещу изолацията.

Лъв

Вие искате да бъдете център на внимание, но това в момента е труднопостижимо. Често превръщате всеки подиум във ваша собствена театрална сцена и обичате да получавате комплименти за талантите си.

Лъв

Снимка: Pixabay

Благодарение на социалните мрежи, все още може да бъдете звездата на вечерта. Организирайте конферентен разговор с приятели и покажете на какво сте способни. Ако пък искате целият свят да ви види, може да започнете да правите различни забавни видеа и да ги качвате в социални мрежи като TikTok и Instagram.

Дева

Перфекционист във всяко едно отношение, Девата ще намери какво да прави във всеки един момент у дома. Скука е непонятна дума за тях и те отказват да се спрат на едно място. Ще изчистят всичко, което имат, ще измият прозорците и ще започнат ново хоби.

Дева

Снимка: Pixabay

Те обичат да бъдат продуктивни, дори в ситуация като сегашната. Ще се опитат да извлекат максимално количество позитивизъм от изолацията и ще излязат от нея по-добри от всякога.

Везни

Ето човек, който ще подреди гардероба си на няколко пъти. Изолацията ще накара Везните да потърсят различни тоалети и да проверят дали все още им стават. Те искат винаги да впечатлят с визия и това ще им бъде целта и след карантината.

Везни,

Снимка: Pixabay

Скуката се появява, когато вече нямате гардероби за подреждане и сте проверили всички дрехи. Може да се насочите към онлайн пазаруване или пък да изпиете един виртуален чай с приятелка. За този повод също може да се приведете в красив вид и да повдигнете настроението си.

Скорпион

Скорпионът ще бъде най-доволен, ако е изолиран с човека, когото обича. Сега е време за близост и романтични обеди, вечери и дори закуски. Леглото ще се превърне в най-често посещаваното място, но може и да помислите за разнообразие в сексуалния живот.

Скорпион

Снимка: Pixabay

Във времето, в което не се отдава на ласки, Скорпионът планира ходовете си за след карантината. Професионалното му изкачване е от изключително значение за него и той ще направи всичко възможно, за да го постигне.

Стрелец

Скуката ще превърне Стрелеца в истински творец. Тази зодия има способността да вдъхва живот на всичко, до което се докосне и скоро домът ѝ ще заприлича на картина. Хората тук ще изведат максимума от ситуацията и няма да позволят на негативните мисли да превземат ума им.

Стрелец Pixabay

Снимка: Pixabay

Все пак е добре да се социализирате малко и да поговорите с приятели и роднини. Не забравяйте, че те може да не се справят толкова добре със скуката и да са в депресивно настроение.

Козирог

Козирогът се чувства като в истинска клетка у дома. Той е свикнал да върши няколко неща едновременно и скуката не му харесва. Затова представителите на тази зодия търсят различни начини за справяне с ежедневието. Физическите тренировки са добро решение и ще ви помогнат да останете във форма.

Козирог Pixabay

Снимка: Pixabay

Някои от Козирозите може и да се сдобият с нова идея за бизнес или пък да усъвършенстват уменията, които имат. Не се отказвайте да пробвате и някой онлайн курс, който със сигурност ще ви бъде от полза след изолацията.

Водолей

Добре че ги има социалните мрежи. Водолеят намира истинска утеха в тях по време на социалната изолация и с тяхна помощ бори скуката. Този знак се опитва да бъде все по-популярен в интернет и често ще споделя мнението си и ще разказва за ежедневието.

Водолей Pixabay

Снимка: Pixabay

Но не прекалявайте със социалните мрежи. Понякога те могат да бъдат нож с две остриета и да ви навредят повече, отколкото да ви развеселят.

Риби

 

1зодия риби,

Снимка: Pixabay

Филмите и сериалите са спасението за зодия Риби в тези времена. Скуката ще им даде възможност да изгледат всеки един епизод от любимото си шоу и да не се чувстват виновни, че не вършат никаква работа. Сега му е времето да се излежавате на дивана и да мислите само за измислените герои, които виждате на екрана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари