IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сладко отмъщение – кои зодии го правят на бившите?

11 март 2020 18 00

Девите парадират с новата си половинка

Pixabay

Те не могат да преглътнат раздялата, ако половинката им сложи край на връзката. Има представители на определени зодии, които изпитват гняв и неистовото желание да отмъстят на бившето гадже, ако са били наранени или има недоизказани неща помежду им. Те притежават по-тежки характери и трудно биха се съгласили с думите „дай да си останем само приятели“

Астролозите на Horoscope.com посочват хората от кои знаци искат да отмъстят след раздяла. Ето от кои е по-добре да се пазите, ако отношенията с тях не потръгнат:

Скорпион

Те са страстни и изпитват силни чувства, но предадат ли ги, са готови да покажат лошата си страна. Никога няма да се разделят с човека без да му кажат какво мислят и му потърсят сметка. Ако един Скорпион остане подведен и излъган, ще таи злоба в себе си дълго време, като обмисля дълго как да си го върне на тези, които са се подиграли с него.

Скорпионите вярват, че рано или късно всичко се връща.

Овен

Като типичен представител на огнените знаци, Овенът бързо се пали. Той не иска да му казват какво да прави и опита ли се някой да направлява живота му, той става раздразнителен. Става ли дума за раздяла, той забравя за хубавите моменти и това как да нарани човека, с когото е бил толкова близък. Той ще се опита да го злепостави или да срине репутацията му в обществото.

Импулсивността на Овните, заради която те искат да си отмъстят, е развалила не една тяхна връзка.

Водолей

Водолеите са кротки и не биха наранили човека когото обичат, но зависи от ситуацията. Те държат много на своята връзка и много страдат, когато ги предадат. Изневярата или обидата ги кара да отмъстят, от което да се почувстват по-добре, макар и за малко. Рядко показват чувствата си и никой не очаква, че ще действат подмолно, но това се случва.

Разрушат ли идилията, в която живее Водолеят, той отвръща на удара, при това изненадващо.

Дева

Родените под този знак обичат да анализират добре всичко и не допускат грешки. Интелигентни и с богато въображение, те знаят как да отмъстят, ако се държат грубо с тях след раздяла. Подготвяйки своята изненада, те се съобразяват със слабите места на бившето гадже и начертават план къде точно да атакуват.

Останат ли сами, Девите правят всичко възможно да докажат на старата си половинка, че се справят отлично без нея. Намерят ли си нова компания, задължително ще я покажат на бившия, за да го наранят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари