IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които трябва да прекарат лятото сами

23 май 2020 19 30

Не се впускайте в нови връзки

Снимка: Pixabay

Лятото наближава с всичка сила и въпреки извънредната ситуация много от нас ще заминат на почивка. Дали ще посетите Черноморието, или ще изберете планината, зависи изцяло от вас. Топлите месеци са и прекрасно време за среща с нови хора, някои от които могат да се превърнат в нещо повече от приятели. Докато едни търсят лек флирт на плажа, други се надяват да започнат нещо сериозно.

раздяла

Снимка: iStock

Е, за съжаление, лятото няма да е най-подходящият момент за връзка за някои хора. Астрологията съветва три зодии да останат сами през топлите месеци и да не се впускат в нови връзки. Те трябва да използват времето, за да се погрижат за себе си и да се забавляват с приятели.

Овен

Овен Pixabay

Снимка: Pixabay

В момента сте доста уязвими и сърцето ви има нужда от почивка. Не сте готови да започнете нещо ново, а трябва да се погрижите за семейството и професионалното си положение. Останете фокусирани върху себе си и се усъвършенствайте в кариерата. Моментът е подходящ за издигане във фирмата и нямате време да се разсейвате с други неща.

Телец

Телец Pixabay

Снимка: Pixabay

Последната ви връзка е оставила истински отпечатък върху вас и затова трябва да се научите да обичате по правилния начин. Не прибързвайте с нови опити в любовта, защото все още се лекувате от последното си приключение. Дори и да не го признавате, вътрешно ви боли от раздялата и ако започнете връзка веднага, само ще се залъгвате, че ще сте добре.

Лъв

Лъв, зодии,

Снимка: Pixabay

Личното пространство е изключително важно за вас в момента. Използвайте времето, за да погледнете назад и да разберете защо предишните ви връзки са завършили неуспешно. Във вас ли е бил проблемът, или в човека отсреща? Ако отговорът сте вие, значи трябва да промените поведението си и да подредите мислите си. Лятото е чудесен период за ваканция с приятели или със семейството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари