IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За кои зодии юни ще е перфектен за романтика?

2 юни 2020 17 30

Летни флиртове или нещо повече

Снимка: Pexels

Добре дошли в юни, който дава началото на лятото и дългите топли вечери. С лятното слънцестоене, което е на 21 юни, няма по-добро време да се фокусирате върху нещо, към което винаги сте били страстни. Въпреки че може да ви се струва трудно да се откъснете от този хаос около нас, следващите няколко дни ще бъдат перфектни за романтика.

Разбира се, не всички ще бъдем включени в тази графа, защото звездите са избрали само три зодии, които да се отдадат на любовта. За три знака от зодиака лятото ще започне по най-добрия начин. Едни от вас ще се отдадат на лек флирт, но за други топлите дни ще създадат нещо вълшебно и устояващо на времето.

Ето кои зодии ще имат възможност за романтика през юни

Близнаци

Това е началото на съвсем нова ера за вас. Вие най-накрая сте готови да оставите миналите си връзки зад гърба си и да се фокусирате върху настоящето. Освен че юни е вашият месец, в който ще ви се иска само да купонясвате, следващите няколко дни ще ви накарат да поставите желанията си на първо място и да забравите за нуждите на другите.

двойка, любов

Снимка: iStock

Независимо дали става въпрос за професионалния или личния ви живот, време е да бъдете твърди, да отстоявате мнението си и да преследвате целите си. Всичко започва с любовта към самите вас. Успеете ли да я постигнете, постепенно ще разберете кой си заслужава да бъде в обкръжението и кого трябва да оставите в миналото.

Везни

В допълнение към разширяването на личния ви хоризонт и изследване на непознатото, юни ще ви донесе свежи възможности и невероятни предложения. Лунното затъмнение на 5 юни ще активира третия ви дом, който отговаря за комуникацията и мисловния процес, а това ще ви донесе необходимата перспектива за следващите няколко месеца.

Освен че ще искате да бъдете номер едно в офиса, желанието ви да подобрите романтичния си живот също няма да е малко. Вгледайте се в себе си и помислете дали не наранявате човека до вас, когато избирате работата преди любовта. Всички знаем, че е важно да се справяте добре в професионален план, но все пак трябва да отделите малко внимание и на половинката си.

двойка, готвене,

Снимка: iStock

Юни е чудесен месец да промените държанието си и да задържите любимия си човек. Следващите дни са предпоставка да направите приятна изненада и да забравите за малко за работата. Оставете се на момента и живейте в настоящето. Проблемите в офиса ще си бъдат там и на следващия ден.

Водолей

Сега е вашето време да блестите. На 25 юни Венера ще премине през вашия пети дом на любовта, творчеството, автентичността и страстта. Това ще ви даде допълнителна увереност в романтичните отношения и трябва да използвате момента, за да покажете на любимия си човек колко много държите на него.

половинка, двойка

Снимка: iStock

Ако все още не сте намерили половинката си, може да се огледате в кръга от приятелите ви. Някой там тайно се надява да усетите любовта му и да му дадете шанс. Ако се притеснявате да покажете чувствата си сред останалите от компанията, може съвсем спокойно да започнете комуникацията чрез текстови съобщения. Само че не чакайте твърде дълго време, за да отидете на среща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари