IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво да направите, за да успеете в любовта

8 юни 2020 17 50

Някои от вас ще трябва доста да се борят за половинката си

Снимка: Pexels

Всеки от нас търси щастие в любовта. Независимо дали искаме да забравим стари връзки и да започнем наново, или се опитваме да поправим грешките в сегашните си взаимоотношения, най-важното нещо в живота ни е да намерим човек, с когото да споделим тревогите и проблемите си. Да преминем през трудностите с някого, който е готов да застане до нас и да ни помогне във всяка една ситуация.

Любовта обаче е доста трудно начинание. Тя изисква много отдаденост и голяма борба, за да се задържи между двама души. Колкото и да не ни се иска, няма лесна любов, която да продължи цял живот без премеждия и конфликти. Важното е да преминем през тези ситуации и да излезем от тях по-силни, а връзката ни да остане жива.

Ето какви усилия трябва да положи всяка зодия, за да се радва на любов

Овен

Искате винаги да има някаква тръпка в отношенията ви с околните. Това важи за приятелите и за партньорите ви. Тук обаче ще оставим настрана всичко друго и ще поговорим за любов. Хубаво е да търсите адреналина, но понякога трябва да забавите малко темпото и да вървите заедно с човека до вас. Опитайте се да се насладите на моментите и да живеете в сегашно време, а не постоянно да мислите за бъдещето.

двойка, любов

Снимка: iStock

Когато имате проблем с половинката си, не се отдръпвайте, а започнете спокоен разговор, в който да обясните всичко, което ви тревожи. Не си правете прибързани заключения, а чуйте и другата гледна точка. Време ви е да пораснете и да започнете да се държите малко по-зряло. Не приключвайте всичко, защото мозъкът ви си е измислил сценарий, който няма нищо общо с реалността.

Телец

У вас са се настанили лоши спомени от предишни връзки и това ви пречи да се отворите към следващата си половинка. Оставете всичко в миналото и не наказвайте човека до вас за неща, които вече нямат значение. Поговорете и обяснете през какво минавате, за да може да преминете през тази ситуация заедно с любимия човек.

Не се притеснявайте, че ще изглеждате слаби в очите на другия. Емоцията не е признак на безхарактерност, а точно обратното. Ще покажете, че вярвате на половинката си и по този начин ще успеете да поставите едно ново начало, което ще ви покаже, че отново може да намерите щастие в любовта.

Близнаци

Вярвате, че няма правилен човек за вас на този свят. Попаднали сте в дупка, която постоянно ви напомня, че сте сами, а хората около вас вече имат връзка от няколко години. Не гледайте другите, а помислете какво ви дърпа назад и какво ви пречи да се отдадете на любовта. Някои от Близнаците са се фиксирали върху човек, който не споделя чувствата им. Поговорете с него и изяснете ситуацията – ако наистина няма нищо между вас, продължете напред.

Рак

Като най-емоционалния знак, Ракът трудно се възстановява от раздяла. Именно затова той и рядко намира втори път щастие в любовта. Причината обаче не е свързана с външния вид или характера ви, а с вашата лична и мисловна преграда, която си слагате. Ако преди са ви наранявали, не позволявате на друг човек да достигне до сърцето ви и винаги държите единия си крак в готовност за бягство.

любов

Снимка: iStock

Не се затваряйте за света. Това, че сте преживели една тежка раздяла, не означава, че за вас няма подходящ човек. Огледайте се добре и позволете на другите да навлязат в душата ви и да ви покажат, че любовта носи щастие, а не тъга.

Лъв

Гордостта ви е най-големият проблем в характера. Много добре знаете какво искате от света и от любовта, но рядко се питате какво иска човекът до вас. За Лъва е важно той да е прав и да се чувства добре, но взаимоотношенията не работят по този начин. Тук пътят е двупосочен и за да срещнете точния човек, трябва да му позволите да стигне до средата.

Понякога бройте до 10 и запазете мнението си за себе си. Приемете другата гледна точка и преглътнете егото си. В любовта няма място за гордост и за състезания кой е по-добър.

Дева

Страх ви е. Това е единственото, което ви пречи да срещнете любовта. Не искате да променяте ежедневието си за човек, който може да ви нарани. Проблемът е, че ако не опитате, няма как да разберете кой е правилният за вас. Променете малко характера си и повярвайте в хората. Не мислете, че всеки ви мисли зло.

Също така трябва да оцените и качествата си като човек. Някои от Девите смятат, че не са красиви или пък не са достатъчно умни, но това не е вярно. Повярвайте в себе си и по този начин ще накарате целия свят да се влюби във вас.

Везни

Избирате купоните и забавленията пред домашния уют. Това е супер, но трябва да помислите и за човека, който ви чака у дома. Понякога е добре да се приберете и да прекарате една скучна вечер в компанията на половинката си. Ще бъдете изненадани колко позитиви може да донесе това. Така ще имате възможност да поговорите и да изгладите някакви проблеми, които са се промъкнали във връзката ви.

Скорпион

Огледайте се добре, любовта е точно до вас. Скорпионите разчитат, че щастието само ще ги намери и обичат да стоят и да го чакат. Това обаче не се случва в наши дни и трябва сериозно да се потрудите, за да намерите това, което търсите. Не живейте в миналото и не тъгувайте по минали връзки. Отворете сърцето си за следващия човек, който може да се окаже правилният за вас.

Стрелец

Най-големият ви проблем е, че се отказвате твърде бързо. Обичате да се насладите на първите няколко месеца, когато връзката е нова и има неща, които откривате за партньора си, но след това ви става много скучно. Страстта се изпарява и трябва да мислите за по-сериозни работи като живеене заедно, семейство и общ бюджет. Това ви плаши, но се опитайте да прескочите този капан и да се насладите на половинката си.

Вярвайте в инстинктите си и не се поддавайте на хорското мнение. Ако мислите, че човекът до вас е правилният, то не позволявайте на страха да провали щастието ви.

Козирог

Всички знаем, че за вас професионалното издигане е най-важно. Затова много често Козирозите чакат да се установят на добра позиция и чак тогава да търсят любовта. Мъжките представители на тази зодия вярват, че те трябва да осигуряват финансовото състояние на семейството или връзката и се чувстват несигурни, когато не могат да покрият нуждите на половинката си.

любов

Снимка: iStock

Съветът е да не вярвате в подобни стереотипи. В днешно време няма нищо лошо двама души да имат разлика в заплащането и дори тази разлика да е в полза на жената. Отдайте се на момента и хванете любовта, за да не се завъртите в един порочен кръг, в който да преследвате професията, но да зарежете личния си живот.

Водолей

Обичате свободата си и мислите, че намирането на половинка ще сложи край на всичко, което сте познавали досега. Това не трябва да е така. В една връзка всеки един има право на личен живот, който да се разграничава от събитията, които се случват между двама души. Няма да загубите приятелите си или пък да спрете да излизате. Просто трябва да намерите баланса между личния и любовния си живот.

Риби

През целия си живот сте си представяли как ще изглежда перфектният човек за вас. Реалността обаче има различен план и невинаги очакванията съвпадат с това, което животът ни поднася. Това често ви кара да се чувствате зле и да смятате, че сте сгрешили по някакъв начин, за да заслужите подобно отношение. Не се затваряйте в себе си и започнете да живеете в настоящето.

Мечтите могат да останат на заден план. Кой знае, след време може човекът, когото никога не сте искали за гадже, да се превърне в принца от сънищата ви. Само трябва да му позволите да влезе в сърцето ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари