IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 юни

12 юни 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Използвайте непредвидените постъпления, колкото и да са минимални за дългосрочна инвестиция. Може да е и покупка на техника, от която имате нужда. Разпределете времето си оптимално, за да не установите в края на деня, че нито една от смелите ви амбиции не се е превърнала в реалност.

Телец

Не е желателно да сте прекалено всеотдайни спрямо необходимостите на близките си, а те през това време да „щракат с пръсти“. Дайте им възможност сами да се погрижат за себе си. Ако получите предложение за нова длъжност или ново работно място не бързайте да приемате. Помислете дали няма някаква уловка.

Близнаци

Единствената пречка за ефективна работа при вас днес може да е непостоянното ви настроение и липса на желание да довършите започнатото. Крайно време е да повярвате в себе си. Направите ли го, нищо не би могло да се изпречи на пътя ви.

Рак

Убедителни сте и без никакви затруднения ще привлечете вниманието на евентуалните си клиенти или нови партньори. Успешно ще се справите с различни дребни търговски сделки. Възможно е да намерите на изгодна цена вещ, която отдавна търсите или да продадете нещо собствено, което вече не ви е нужно. И в двата случая ще сте доволни.

Лъв

Заемете се преимуществено с дългосрочните задачи. Ще съумеете да докажете компетенциите си в повечето професионални дискусии, в които се включвате. Не налагайте обаче собственото си мнение на членовете на семейството. Дайте им възможност за самостоятелна изява.

Дева

Обърнете внимание на подготовката на новите си проекти, ако искате да съкратите времето за изпълнението им. Не отказвайте, ако ви предложат да заместите отсъстващ колега. Ще имате възможност да разберете начина, по който е работил и да усвоите малко чужд опит.

Везни

Не е изключено да попаднете в различни неблагоприятни ситуации днес повече от веднъж. Реагирайте дипломатично. Особено важно е да избегнете преките стълкновения. Успоредно с това ще получите отговор на въпрос, който отдавна ви безпокои.

Скорпион

В процеса на рутинната си работа не е изключено да се натъкнете на любопитна случка или факт. Ще е свързано с личните отношения и ще изглежда като интригуващо приключение. Преживяването ще е приятно, но за вас е важно да не се увличате и да запазите чувството си за мярка.

Стрелец

Ако за справянето с някоя задача не ви стига вдъхновение, компенсирайте го с трудолюбие. Докажете уменията си с действие, а не на думи. Предизвикателствата са удобен начин да покажете на какво сте способни.

Козирог

Някой ще ви атакува с изненадващ подарък или предложение за пътуване. Помислете дали жестът е искрен или се опитват да ви въвлекат в неприемлива схема. Приемете, само ако сте убедени, че след време няма да се наложи да заплатите за придобивката твърде скъпо.

Водолей

С каквото и да се захванете ще го направите добре. При това не защото вие ще сте изключително старателни, а защото почти непрекъснато някой ще ви помага. Ще имате възможност да изгладите стар конфликт и не бива да пропускате момента.

Риби

Довършете всичко започнато преди да се заемете с нещо ново. И си дайте почивка между две различни дейности, за да освободите съзнанието си от натрупаното напрежение. Ако ви предложат да ръководите нов проект, помислете дали сте в състояние да поемете подобна отговорност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари