IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-състрадателните зодии?

11 юни 2020 17 30

Те винаги ще се опитат да ви помогнат, ако се чувствате зле

Снимка: Pixabay

Да притежаваш емпатия означава, че разбираш емоциите на другите и ги обработваш вътрешно до степен, че можеш да се поставиш в тяхната позиция. Тази вродена способност позволява на някои хора да се чувстват свързани с околните и да растат в емоционално отношение. Това обаче невинаги е приятно изживяване, тъй като тези емоции могат сериозно да се отразят на състрадателните хора и да предизвикат стрес.

Мислите ли, че вие сте емпатични? Можете ли лесно да разберете през какви емоционални спадове преминават най-близките ви хора, дори без думи? Астрологията може да разкрие много за човек и къде се намира той по скалата на емпатията. Някои зодии са много по-състрадателни от други и винаги се опитват да повдигнат настроението ви.

Ето петте знака, които притежават емпатия

Риби

Това е знакът, който притежава най-голямо съчувствие към околните. Рибите не могат да спрат да се поставят на мястото на другите и да поемат цялата болка, която изпитва човекът срещу тях. Те винаги знаят кога техните близки изпитват емоционално неразположение, дори без да бъде изречена и една дума.

прегръдка, двойка,

Снимка: Pixabay

Представителите на този знак чувстват тази болка във всяка една клетка на тялото си и се опитват да вземат тежестта, която е надвиснала над любимите им хора. Рибите всячески ще се опитат да поемат тревогите ви, за да се почувствате по-добре.

Рак

Хората, родени под този знак, са емоционални и имат способността да разбират емоциите и на околните. Раците винаги ще се поставят във вашите обувки и ще се опитат да разберат ситуацията, в която сте попаднали. Често вашето настроение ще рефлектира върху тях и ако вие сте тъжни, те много лесно могат да заплачат с вас.

Скорпион

На пръв поглед Скорпионите изглеждат като сурови хора, но зад грубата външност стои страхотна емпатия, която разбира и усеща всяка част от емоционалните сътресения, през които преминават техните близки. Представителите на този знак се чувстват задължени да помогнат на всеки, който изпадне в дупка и винаги ще останат до вас за подкрепа.

приятелки, прегръдка

Снимка: Pixabay

Независимо дали искате да поплачете на нечие рамо, или ви трябва човек, който да изслуша всичките ви проблеми без да ви прекъсва, Скорпионът е правилният избор. Той ще седи с часове без да каже и дума, защото знае, че това е единственото решение срещу емоционалните проблеми.

Дева

Смята се, че Девите са много аналитични и практични, но това произтича от силното им чувство на интуиция. Именно то ги кара да забелязват малките неща, които другите много лесно пропускат. Представителите на този знак използват своята съпричастност, за да установят хармония и баланс в отношенията и живота на другите.

Везни

Везните са дипломатични, очарователни и социално любопитни. Това е и причината те да се поставят в обувките на другите, за да разберат гледната им точка. Те никога няма да ви критикуват за мнението, което изказвате, а ще се опитат да погледнат през вашите очи на ситуацията и да потърсят решението, което ще е най-добро за вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари