IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 юни

15 юни 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Особено важно е днес да си дадете сметка как се чувствате и то още от сутринта. Ако установите, че нищо не би могло да наруши душевното ви равновесие, заемете се с онова, което преценявате като най-сложно. Ако пък напротив, усетите че сте раздразнителни, ориентирайте се към самостоятелна работа, при която няма да зависите от външна намеса.

Телец

Склонността ви да обмисляте фактите твърде дълго преди да стигнете до окончателно решение, днес може да се окаже бариера пред професионалния ви напредък. Не се вторачвайте прекалено много в детайлите. Създайте си запаси от допълнителните парични постъпления.

Близнаци

Радостна новина, получена в началото на деня, ще ви принуди леко да промените плановете си. Импровизирайте и следвайте интуицията си. Добрите резултати няма да закъснеят.

Рак

Информацията, с която трябва да се справите днес ще е интензивна и леко хаотична. Фактът, че няма как да се придържате към динамичния си стереотип може леко да ви разтревожи, но ако мислите бързо и реагирате своевременно най-вероятно ще повишите финансовите си постъпления.

Лъв

Обстановката на работното място ще е леко неуправляема. Някой непрекъснато ще се опитва да ангажира вниманието на околните със собствените си грижи. Овладейте спонтанното желание за проява на алтруизъм, ако не искате да ви затрупат с проблеми, към които нямате никакво отношение.

Дева

Вниманието ви ще е ориентирано предимно към работата и професионалните задължения, а близките ви и особено любимият човек може да се почувстват пренебрегнати. Предупредете ги своевременно за заетостта си с уговорката, че ще им обърнете внимание при първа възможност. Може и да се разсърдят, но поне няма да ви го натякват.

Везни

Въздържайте се от каквито и да било обещания, свързани с финанси, подаръци, скъпи покупки. Няма да успеете да ги изпълните и ще се чувствате виновни дори и никой да не ви напомни за тях.

Скорпион

Ще довършите започнатото и ще получите дивидент от предишни проекти. Отстоявайте позициите си, някой може да се опита умишлено да ви подведе. Взимайте важните решения самостоятелно.

Стрелец

Повечето ви идеи ще са атрактивни, но не бързайте да се заемате с изпълнението им. Онова, което ви изглежда лесно и реално ще се окаже само видимата част на айсберга. Не мислете за трудностите в този момент, ще ви се отразят демотивиращо.

Козирог

В процеса на работа ще осъзнаете, че е възможно да получите допълнителни доходи, прилагайки уменията си. Създайте си ясна концепция преди да пристъпите към реални действия. Не предприемайте нищо, ако ще е за сметка на здравето ви.

Водолей

Ще сте вглъбени предимно в собствените си мисли и няма да ви е лесно да намерите общ език с околните. Оптималният вариант е да работите самостоятелно и да не се включвате в общите дискусии. Може да оскърбите някого с необмислено изказване.

Риби

Ще се справите блестящо дори с доста трудни занимания. Почти непрекъснато ще се налага да помагате на някого с идея или съвет. Преди да започнете да се раздавате на околните, довършете собствените си ангажименти, за да не ви атакуват с незаслужени критики.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари