IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвпад на Марс и Нептун в Риби – какво да очакваме?

17 юни 2020 17 30

Явлението се случи на 13 юни

Снимка: Pexels

В допълнение към колективната вибрация, която изпитвате в момента между затъмненията, има още едно космическо събитие, което се случи в събота, 13 юни. Марс и Нептун обединиха силите си в трансценденталния знак на Риби, който също е и владетел на Нептун.

Идеалистична и универсална, връзката Марс-Нептун в Риби е свързана с вглеждането в себе си и задълбочаването в душевните терзания. Нептун е символ на божествената женственост, докато Марс е войникът, който е перфектното въплъщение на мъжа. И докато мисълта за категоризиране на специфични енергии като „женска“ и „мъжка“ изглежда стереотипна, в астрологията тези определения все още съществуват.

астрология, зодии

Снимка: iStock

Например, независимо дали се говори за четирите елемента – огън, земя, въздух и вода, или за трите модалности – кардинални, неподвижни и мутационни знаци, сливането на мъжкия Марс с женската планета Нептун ще повлияе на всички 12 зодии. Мъжеството, вплетено в елементите огън и въздух, е физическата енергия, което проектирате в света.

Божествената женственост, управлявана от стихиите земя и вода, е синоним на енергията, която съществува вътре във вас. Ето как връзката Марс-Нептун ще повлияе на живота ни.

Агресивна и анималистична, същността на Марс няма абсолютно нищо общо с Нептун. Планетата воин управлява всичко от вашите агресивни импулси до най-плътските ви желания. И въпреки че Марс олицетворява мъжкия род по всякакъв начин, нещата автоматично се променят, когато той преминава през Риби.

В събота, 13 юни, агресивният Марс се свърза с мечтателя Нептун. Това рядко събитие ще е изключително само по себе си, но както винаги ще носи позитивни и негативни емоции на всеки. Добрата новина е, че Марс ще засили същността на Нептун, което в крайна сметка може да ви вдъхнови да предприемете необходимите действия, за да превърнете мечтите си в реалност.

планети, Вселена,

Снимка: Pixabay

Мистична и креативна, тази комбинация от енергии може да изглежда като сън. От друга страна обаче връзката Марс-Нептун в Риби е склонна да създаде заблуди и скептицизъм и да ви накара да се въздържите от някои важни решения. Част от зодиите ще изпитат страх от суровата реалност и ще предпочетат да останат на едно място, вместо да предприемат решаваща крачка напред.

Изключително важно е да останете здраво стъпили на земята през това време, защото границата между илюзия и реалност е много тънка. Марс иска да ви помогне да се преборите за вашите мечти, а със силата на Нептун много лесно може да се заблудите. Използвайте енергията и на двете планети разумно, без да изпускате от поглед ситуацията.

астрология, зодии

Снимка: iStock

И ако наистина искате да следвате мечтите си, направете си списък, който да изпълнявате лека-полека. Не се втурвайте да правите всичко наведнъж, защото резултатите няма да са никак задоволителни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари