IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 юли

2 юли 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте крупните финансови операции. Може да се занимавате само с дребни ежедневни плащания. Скъпите покупки също не са препоръчителни. Почти сигурно е, че ще се окажат неподходящи. Случаен непознат ще ви подскаже интересна идея.

Телец

Изразходвайте силите си обмислено и за съзидателни дейности. С каквото и да се захванете, правете го за удоволствие, а не за похвала и ще получите повече, отколкото предполагате.

Близнаци

Концентрирайте се върху задълженията си. Девизът ви за днешния ден трябва да е „по-малко думи, повече действия“. Ограничете контактите, които само ви разсейват и отвличат. Не разчитайте на късмет, а на старание.

Рак

Не стартирайте нищо ново. Довършете изостаналите си задачи. Крайните резултати до голяма степен зависят от настроението ви, така че помислете какво ви радва и се опитайте да си го осигурите. Понякога и една любима песен е достатъчна, за да повиши тонуса.

Лъв

Възможно е да откриете грешка в собствената си работа. Овладейте емоциите и действайте на принципа „крачка назад – две напред“. След като направите нужните корекции ще успеете да наваксате пропуснатото време.

Дева

Разговорите с членовете на семейството днес може да се окажат истинска „бомба със закъснител“. Да ви атакуват с уж невинни претенции, които след време да създадат проблеми. Приемете, че сте постигнали сериозен успех, ако успеете да ги отклоните.

Везни

Не очаквайте бързи резултати от текущите си занимания. Човек, с когото преди време сте се скарали ще потърси начин да се извини и да възстанови добрите отношения. Не отказвайте, лошият мир е за предпочитане пред добрата война.

Скорпион

Появата на човек от миналото ще има двоен ефект. От една страна ще ви предложи сътрудничество, от друга ще ви предпази от абсолютно ненужна проява на благотворителност, от която бихте се почувствали по-скоро измамени.

Стрелец

Изненадващо ще ви предложат или направо ще ви възложат допълнителна работа. Не бързайте да приемате, но и не отказвайте рязко. Уточнете условията. Не е изключено да става дума и за допълнително възнаграждение, което няма да ви е излишно.

Козирог

Избягвайте дейностите (дори спортните), изискващи повишено физическо напрежение. Съществуват предпоставки за травма. Създайте някакво импровизирано развлечение за близките си вечерта. Рязко ще подобрите обстановката у дома.

Водолей

Част от заниманията ви ще изискват максимално разгръщане на въображението. Като имате предвид, че това е силната ви страна не спирайте устрема си. Ако работата ви е от „заседнал тип“, намерете начин да компенсирате с движение, та дори да е нещо елементарно като ходене пеша или изкачване на стълби.

Риби

Мобилизирайте се максимално, за да довършите проектите си, чийто срок е днес. Ако направите всичко според изискванията и предварителните уговорки е много вероятно да реализирате крачка напред в професионалната си позиция. След това ще разполагате и с малко време за отдих.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари