IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълнолуние през юли – как ще се отрази на всяка зодия?

6 юли 2020 18 00

Раците да дадат приоритет на връзката

IStockphoto

Последното лунно затъмнение за летния сезон се случи на 5 юли. Неговото влияние е много по-мощно, защото Луната попада в знака Козирог, което носи със себе си своите негативи. Според астролозите, в следващите няколко дни много истини ще излязат наяве. Пригответе се да ги чуете и се избавете от всичко онова, което ви тежи – във връзката и на работното място, за да успеете да вървите напред.

Мнозина ще продължават да преследват целите си, но по пътя си ще срещнат някои препятствия.

След като миналата седмица ви разказахме повече за пълнолунието и лунното затъмнение, днес ще разгледаме по-подробно как те ще се отразят на представителите на всяка зодия.

пълнолуние pexels

Pexels

Овен

Напоследък имате проблем с нервите и показвате яростта си по-често. Решението на този проблем е да престанете да бъдете толкова критични към себе си. Ако спрете да си налагате ограничения, ще сте много по-спокойни. Все пак никой не е перфектен.

Телец

Всяко ваше действие идва с реакцията на околните, но и след всеки неуспех ще имате подем. Гледайте на случващото се в последните дни като карма. Мислете положително – че скоро ще имате нови възможности и късмет.

Близнаци

Време е да бъдете честни към себе си – от какво наистина имате нужда. Ако не можете да го получите, то раздялата е неизбежна. Прекъснете връзка с всички токсични хора. Само тогава ще намерите истинската любов.

Рак

Опитвате се да угодите на всички, но не бива да се раздавате прекалено. Сега дайте приоритет на връзката си. Пълнолунието ще ви предизвика да покажете чувствата си и това на какво сте готови, когато другият е в беда.

Лъв

Пред вас излизат различни възможности в професионален план. Преди да се разстройвате, не забравяйте, че винаги една врата се затваря, за да се отвори друга. Хубавите моменти предстоят, ако успеете да се настроите за тях.

Дева

Хора от миналото се завръщат и ще ви донесат измамно чувство за щастие. Не бива и да си помисляте, че те може да са се променили. Очакват ви драматични моменти, от които ще излезете по-силни от всякога.

планети, Вселена,

Pixabay

Везни

За първи път от много време насам животът ви предлага серия от приятни емоции. Тръгвате по пътя на положителната промяна, който не е лесен, но ако не се обръщате назад, ще стигнете до крайната си цел доста бързо.

Скорпион

Вие държите на истината и боравите умело с фактите, но заради пълнолунието, ще допуснете да бъдете подведени от някои хора. Опитайте се да отделите зърното от плявата. Не си правете прибързани заключения, за да не сгрешите.

Стрелец

Пълнолунието ще ви даде поука. Енергията му ще ви накара да осъзнаете, че всяка връзка изисква компромиси, за да съществува. Използвайте това, че умеете да работите в екип, за да преодолеете проблемите на работното място.

Козирог

Напоследък не сте останали с приятели, на които можете да се доверите. Помислете на какво се дължи това. Обсъдете проблемите си с тях. Ще се почувствате по-добре, ако поговорите открито с колегите и любимия човек, с които все сте на противоположни мнения през последните дни.

зодии, астрология

Pixabay

Водолей

Не само по време на пълнолунието, а и след това, ще имате нужда да останете сами с мислите си. Това ще ви помогне да премислите къде грешите и да вземете тежкото решение дали да продължите сами или обвързани. Не го ли направите, ще вървите в един и същи коловоз.

Риби

На преден план ще излязат старите ви копнежи и мечти. Не се срамувайте да говорите за чувствата и желанията си, които сте потискали дълбоко в себе си. Енергията на Луната ще ви помогне да осъществите някои от тях. Но внимавайте да не „литнете“ в розовите облаци и да забравите какво искате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари