IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отрицателните черти на зодиите, които трудно преглъщаме

20 юни 2020 19 30

Трябва да признаем и негативните си качества

Снимка: Istock

Всеки е чел предимствата, които има всяка зодия. Вероятно и се ласкае от позитивните качества на своята. Но трябва да признаем, че има и обратна страна на медала и притежаваме негативни характеристики.

Вижте какво смятат астролозите за нашите отрицателни черти.

Овен

Овенът и здравият разум не вървят често ръка за ръка. Хората от тази зодия трудно владеят своя темперамент, емоции и амбиции. Когато спорите с друг човек и не сте на едно мнение, често разговорите минават на висок тон. Затова често хората ви смятат за груби, арогантни и недодялани. Освен това сте твърде конкурентни – всичко в живота ви е състезание.

Телец

Обичате да се преструвате на готини, могъщи, специални, но ако погледнете обратната си страна сте параноични, егоистични и скучни. Ако все още не сте станали родители, спрете да се държите като такива с другите хора. Престанете да се опитвате да командвате всичките си приятели, познати и близки.

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак са фалшиви и повърхностни, често има разминавания между думи, позиция и дела. Близнаците са и най-големите манипулатори в зодиака, което не е непременно лошо в различни ситуации. Проблемът е, че се борите за одобрението на хората и заради това сте склонни дори да мамите. Вълнуват ви повече ръкоплясканията на околните, отколкото важните неща в живота.

Рак

Представителите на тази зодия обичат да драматизират, хленчат и да търсят вина за проблемите в живота навсякъде другаде, но не и в себе си. Често търсите утеха в околните, дори когато няма причина за това, за да получавате внимание. Често се държите като отшелник, който е отишъл в изгнание по свое собствено желание. В отношенията си с другите хора често сте досадни.

Лъв

Вие трябва винаги да сте в центъра на внимание, но това не е всичко. Искате и околните да показват, че сте номер едно. Във всеки разговор насочвате така нещата, че вашата личност и действия да са в основата. Обсебени сте от собствената си персона, искате да сте в главната роля на всеки епизод от сериала „Живот“. Просто е невъзможно, но така или иначе не можете да го осъзнаете.

Дева

Девите са способни да се бъркат във всяка чужда работа, смятат че са експерти по всичко и само тяхното мнение е меродавно. Непрекъснато се нуждаете от план и ако нямате такъв, не правите абсолютно нищо. Постоянно сте неудовлетворени от живота, но ако може някой друг да свърши работата. Вместо да му се наслаждавате, предпочитате да „съветвате“ другите как да живеят.

Везни

За Везните най-важно е одобрението на околните. Обичате да се фукате със своя живот, дори когато той не е толкова бляскав. Затова представителите на тази зодия са едни от най-активните в социалните мрежи, където създават илюзия, че всичко е повече от прекрасно. В същото време можете да скриете скучната си работа, ниските си доходи. Но пък сте готови да съдите всеки само по външния вид, не ви пука и да се надсмеете над някого, независимо, че не го познавате.

Скорпион

Всичките ви близки имат лек страх от вас, защото никой не знае кога точно ще избухнете отново. Ревнувате всички хора в живота си – гаджета, приятели, колеги, роднини. Готови сте да съсипете живота на човек, когото не харесвате, просто за забавление. Вие искате да контролирате хората.

Стрелец

Представителите на тази зодия могат да надговорят всеки. При разговор прекъсват всяка история, за да натрапят своята. Думата такт им е чужда. Може да обидят човек без да забележат, защото ги вълнува само собствената им персона. Дори да им направят забележка – не им пука. И държат да го кажат и покажат.

Козирог

Вие критикувате всичко и всички, обичате да сочите с пръст чуждите грешки. Буквализмът при вас е издигнат в култ, а думата шега не ви е понятна. Хората ви възприемат с основание като темерути. В живота ви няма риск и спонтанност, защото сте страхливи да поемете нещо непредвидимо.

Водолей

Водолеите са скарани с емоциите. В действията си се водят от личния си интерес, често си живеят в някакъв собствен и измислен свят. Сприятеляват се с хора, които могат да им бъдат полезни, бракът при тях често е „по сметка“. Нямат проблем да прекрачат и моралните граници.

Риби

Вие сте докачливи, несигурни, деликатни и твърде раними. Все на вас се случва да преживеете най-тежката раздяла, най-внезапното уволнение. Рибите все се чувстват отхвърлени, недостатъчно харесвани, недостатъчно уважавани, недоразбрани. Все тях не ги обичат, все на тях им се случват лоши неща, а всъщност животът им не е по-различен от този на останалите. Мрънкането е издигнато в култ.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари