IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 юли

8 юли 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не си заслужава да участвате в конфликти, които някой умишлено се опитва да ви устрои. Огледайте се внимателно, ще придобиете усещането, че всички около вас са тотално изнервени. В такъв момент най-правилната реакция е мълчанието.

Телец

Въздействието ви е осезателно, а на всичкото отгоре сте красноречиви и убедителни. В състояние сте да спечелите подкрепа и сътрудничество за реализация на идеите си. Направете го, но деликатно, за да не останат събеседниците ви с впечатлението, че ги манипулирате.

Близнаци

Правете нещата така, както сте свикнали, използвайте проверени методи на работа, от които към момента получавате очакваните резултати. Реагирайте на всякакви оригинални и авангардни предложения с отказ. Ще спестите време и нерви.

Рак

Събитията днес може да се окажат доста странни, но възлови. Да присъствате на мероприятия, които да ви подскажат, че е време да промените някои свои разбирания и принципи. В такива случаи обикновено най-трудна е първата крачка.

Лъв

Формулирайки целите си не забравяйте, че те невинаги оправдават средствата. Струва си да се придържате стриктно към правилата. В противен случай всичко, което сте спечелили може да се окаже приход, с който да заплатите глобите си.

Дева

Съобразявайте ангажиментите с възможностите си. Не се престаравайте, дори да се чувствате достатъчно тонизирани и енергични. В края на деня може да се наложи да се включите непредвидено в обща задача, изискваща сериозни усилия.

Везни

Подреждайки плановете си за следващия кратък период от време помислете също как ще се отразят постигнатите от вас резултати на взаимоотношенията ви. Преценете дали няма да настроите някой срещу себе си и не коментирайте постигнатите успехи.

Скорпион

Впечатленията от днешните контакти ще растат с шеметна скорост като снежна топка, търкаляща се по нанадолнище. И след като направите анализ на всичко, което сте чули от различни събеседници, ще установите, че сте в съвсем безпричинна вражда с някого. От вас зависи да оправите нещата, вземете инициативата в свои ръце.

Стрелец

Възможно е да ви изненадат с неприятни новини още от сутринта. Ако са свързани с ваши близки разберете дали сте в състояние да помогнете по някакъв начин. Ако засягат лично вас, помислете на кого можете да разчитате и потърсете съдействие.

Козирог

Някои делови срещи ще отпаднат, а що се отнася до личните, трябва сами да решите дали да ги отложите или не. Не позволявайте на незначителни дреболии да оказват негативно влияние върху отношенията ви. Ако не сте готови за критични разговори, по-добре е да не ги провеждате.

Водолей

Емоционалното ви състояние е нестабилно. Готови сте да реагирате остро даже на невинна шега. Във ваша полза е да се уедините. Ще си спестите разговори, за които хем ще съжалявате, хем няма да ви се иска да направите първата крачка към помирението.

Риби

Подхождайте към важните решения кардинално и мислейки в мащаб. Опитвайки се да прецените влиянието на детайлите рискувате да влезете в безкрайната спирала на „за“ и „против“ и никога да не си изградите окончателно мнение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари