IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трите зодии, които нямат свян да се хвалят пред всички

27 юни 2020 19 30

Трудно се въздържат

Снимка: Istock

Самохвалството не е сред най-приятните черти, често дразни. Но за някои хора е трудно да се сдържат. Според астролозите и знакът в зодиака има роля.

Сред кои зодии тази черта е най-силно изразена?

Скорпион

Родените под този знак живеят, за да се състезават, и почти винаги печелят. Така че определено има за какво да се хвалят.

Ако получат повишение в работата си, ще го празнуват седмици наред. Ако футболният им отбор победи този, който ние подкрепяме, ще слушаме за това доста дълго време.

За много от нещата, за които се хвалят, представителите на зодия Скорпион работят усилено, затова не можем да ги обвиняваме за това, че искат да отпразнуват успеха си.

Овен

Овните са огромни почитатели на материалните неща. Те винаги имат най-новия модел телефон или най-добрия телевизор. Въпреки че може да не се хвалят вербално, няма как да пропуснем, когато поставят най-новия модел телефон на масата по време на обяд.

Разбира се, винаги ще ни поканят в дома си, за да може небрежно да покажат, че той е идеално декориран.

Козирог

Козирозите са много умни и могат да споменат няколко пъти с неприкрито задоволство, преди да се запишат в най-доброто училище, след което да се похвалят с образованието, което получават, както и за умния избор да не напускат държавата.

Когато ни победят на някое състезание, няма да ни оставят да забравим за поражението си много дълго време.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари