IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как да бъдете по-добра половинка

17 юли 2020 17 30

Кратък съвет за всеки от нас

Снимка: Pexels

Всеки от нас иска да срещне любовта и да прекара целия си живот с нея. Стремежът към намирането на идеална половинка обаче може да е доста изтощителен процес, който често завършва с разочарование. Истината е, че няма такова нещо като перфектен човек и колкото по-бързо го разберем, толкова по-добре за нас.

Възможно е обаче да намерите някой, който е готов да даде най-доброто от себе си, да приема грешките си и да се опитва да ги поправи. Здравата връзка се крепи на баланс и комуникация. Понякога обаче не знаем точно какво трябва да променим в себе си, за да се превърнем в най-добрата наша версия.

влюбени, двойка,

Снимка: iStock

Затова на помощ идва астрологията, която винаги има съвет за нас. Зодиакалният ни знак може да отразява както нашите положителни, така и отрицателните ни качества. За тези, които искат да достигнат до пълния си потенциал, следващите кратки съвети според зодията със сигурност ще са от полза.

Овен

Яростните и огнени Овни никога не се страхуват от предизвикателството, но когато човекът, срещу когото се изправят, е техният партньор, то тази зодия трябва да подбере внимателно битките си. Поради своя състезателен характер, те имат склонността да обединяват или да отблъскват хората. Трудно е Овенът да отстъпи, но когато искате да сте добър партньор, трябва все някога да преглътнете егото си.

Телец

За телците предсказуемостта е винаги по-добра от неизвестността. Като земен знак, те не обичат да влизат в конфликти, защото по този начин избягват възможността от грешки. За тяхно съжаление обаче животът не върви така. Все някога ще трябва да влезете в конфронтация с половинката си, за да изгладите проблемите, които присъстват във всяка една връзка.

Близнаци

Като социални индивиди, Близнаците обичат да се чувстват ангажирани и свързани по всяко време. Те често могат да говорят с няколко души едновременно, да пишат в шест различни групови чата и да гледат нещо в социалните мрежи. Това качество обаче не е много добро, що се отнася до стабилната връзка.

двойка, целувка

Снимка: Pexels

Представителите на този знак трябва по-често да обръщат внимание на половинката си и поне за малко да се откъснат от социалния си живот.

Рак

Под твърдите си черупки Раците са склонни да бъдат чувствителни и уязвими индивиди, които бързо се обиждат и нараняват. Те никога не забравят болката, поради което трудно се доверяват на околните. Докато Ракът не отвори сърцето си и не повярва, че намеренията на партньора им са добри, никога няма да успеят да покажат любовта, която имат да предложат.

Лъв

Те винаги са свикнали да бъдат центъра на вниманието, но когато са във връзка Лъвовете трябва да приемат, че не може винаги те да командват. Като естествени лидери, представителите на този знак се радват, когато водят групата, но любовта е съвсем различна игра.

Понякога е добре да оставите човека до вас да поеме юздите и да му покажете, че неговото мнение има значение. Не налагайте своята гледна точка във всяка ситуация, а погледнете и през чуждите очи.

Дева

Амбициозните Деви държат високи стандарти и понякога не могат да спрат, когато проектират личните си очаквания върху партньора си. Родените под този знак обичат да помагат на хората, към които са привързани, но трябва да помнят, че има разлика между „насърчаване“ и „поправяне“.

Научете се да приемате партньора си такъв, какъвто е. Не се опитвайте да го промените, защото така може да доведете връзката си до фатален край.

Везни

Като любители на баланса и единството, Везните ще направят почти всичко, за да избегнат конфликта със своята половинка. Понякога обаче, опитвайки се да задоволите нуждите на другия, често забравяте за себе си. За да избегнете едностранна връзка, най-добре започнете да си обръщате повече внимание и изразявайте недоволство, когато нещо не ви харесва.

двойка

Снимка: iStock

Конфликтът невинаги е нещо лошо – наличието на разногласия всъщност може да бъде и полезно за връзката.

Скорпион

Мрачните Скорпиони имат склонността да гледат негативно на всяка ситуация. Вместо да сте единственият негативен човек в стаята, може да опитате да се съсредоточите върху щастливите събития. Да, винаги има възможност нещо да се обърка, но не предизвиквайте съдбата със своите мрачни мисли.

Стрелец

Една от най-хубавите и същевременно най-проблемна черта на Стрелците е тяхната честност. Те имат приблизително нулев филтър, което означава, че са склонни да казват всичко, което си мислят, без изобщо да помислят за последствията. Добрият партньор трябва да бъде искрен, но в същото време трябва да е тактичен и да щади чувствата на другия.

Козирог

Животът невинаги върви по план, но Козирозите трудно приемат този факт. Когато нещата се объркат те винаги се борят да се адаптират към промяната и това може да донесе голямо напрежение в романтичните им отношения. Представителите на този знак не трябва да се фокусират толкова върху самия план, а да се насладят на момента.

двойка, готвене,

Снимка: iStock

За тях научаването да се откажат от контрола и да живеят в настоящето ще е от голяма полза както за тях, така и за партньора им. По този начин ще се отървете от ненужния стрес и ще подобрите връзката си.

Водолей

Водолеите имат репутация, че са безчувствени, защото прекарват много време със собствените си мисли и рядко показват емоции. Колкото и да са любознателни и интелигентни, представителите на този знак могат да пренебрегнат партньора си и да не му предложат подкрепа, когато му е нужна.

Трябва да се научите да слушате човека срещу вас и да му покажете, че се интересувате от проблемите му. Тази промяна ще съживи връзката и ще накара половинката ви да остане с вас.

Риби

Като романтици и мечтатели, Рибите виждат света през розовите си очила. Това се отнася и за романтичните им връзки. Понякога обаче идеализирането на партньора ви може да ви изиграе лоша шега. Лесно може да се окажете подведени и наранени. Приемете, че хората не са идеални и не вярвайте на всяка тяхна дума.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари