IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меркурий става директен – какво да очакваме?

16 юли 2020 17 30

Ще е ретрограден отново чак октомври

IStockphoto

Край на ретроградния Меркурий. От 13 юли планетата вече става директна, което означава, че нейното отрицателно влияние постепенно отслабва. След оставените настрана планове и забавянето на взимане на сериозни решения, е време вече всичко да влезе в ред.

До края на лятото всеки от нас може да се отпусне малко и да се порадва на своята почивка, защото следващата ретроградна фаза на Меркурий е чак октомври.

Време е да впрегнете целия си потенциал, за да осъществите идеите си. Все пак, имайте едно наум, защото Юпитер все още е ретрограден и ще ви насочи вниманието към неприключени сделки и невърнати заеми. От друга страна Нептун ще засили интуицията ни и ще ни държи нащрек за евентуални конфликти и проблеми.

Какво да очаква всеки знак от директния Меркурий?

астрология IStock

IStock

Овен

През последните няколко седмици живеете в свой собствен свят. Сега трябва да се потопите отново в реалния живот. Благодарение на вашата ретроспекция, сега нямате проблем с това да изразите чувствата си и да говорите открито с близките.

Телец

Освободете се от собствените си страхове, за да се справите с препятствията, които ви поднася животът. Така ще можете да си начертаете план, който да следвате. Не бива да се засилвате твърде много, а да правите малки стъпки по пътя към успеха.

Близнаци

Ретроградният Меркурий ви даде урок за това, че не бива да разхищавате твърде много. След проблемите с парите, вие вече знаете как да си правите сметката, което е най-важното. Ако сте по-пестеливи в бъдеще, ще си спестите доста нерви.

куфар, лято,

IStock

Рак

Планетата донесе хаос в живота ви, но сега е време всичко да си дойде на мястото. Това ще ви донесе спокойствие и възможност да се развихрите във вашата любима сфера. Бъдете по-уверени в себе си и скоро ще ви оценят.

Лъв

Вие сте свикнали да действате според интуицията си, но в последно време сте доста несигурни. Започвате нови проекти, за които имате много питанки. Ще ви е трудно, но най-сетне нещата се изясняват за ваша най-голяма радост.

Дева

Заради ретроградния Меркурий имахте доста драми с приятелите. Може би сте прекъснали някои връзки заради непрестанните спорове и това, че са ви наранили. Не се притеснявайте, скоро те ще почукат на вратата ви, за да си признаят грешките.

диня, бански,

IStock

Везни

Последните няколко седмици бяха доста интензивни за вас. Стресът и лошата комуникация с колегите ще ви накарат да избягате и да си дадете почивка. Истината е, че го заслужавате и не бива да позволявате проблемите ви на работното място да ви пречат на личния живот.

Скорпион

Време е да направите важен избор – по кой път да поемете оттук нататък. С някои хора просто се разминавате, което е нормално. Пътувайте и си дайте малко време за себе си, в което да размишлявате над онова, което тормози съзнанието ви.

Стрелец

Добре е да си поставите някои граници в общуването с най-близките хора. Понякога не уважавате тяхното мнение, а в други случаи те просто ви се качват на главата с непрестанната си нужда от внимание. Просто е време да се научите да им казвате „не“.

жена, фотоапарат

Pixabay

Козирог

Започвате да държите повече на половинката си и да приемате нейните недостатъци. Все пак и вие сте доста труден характер. Досега бяхте изпаднали в дилема дали имате бъдеще, но с директния Меркурий ще откриете баланса във връзката.

Водолей

Време е да спрете да се реете в облаците и да се върнете обратно в реалността. Подредете приоритетите си и се захванете сериозно с отговорностите, които имате. Така ще имате по-ясна визия за вашето дългосрочно развитие, а няма да работите на парче както до момента.

Риби

Вместо да се оплаквате, че не ви върви, отворете очите си за напредъка, който имате до момента. След ретроградния Меркурий ще се отдадете на романтика и започването на връзка може да ви промени в положителен план. Имате шанс да получите онова, което търсите в един човек, не го пропилявайте!

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари