IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След пълнолуние юли 2020: Новолуние в Рак

15 юли 2020 17 30

То идва със слънчево затъмнение

IStockphoto

Може да се каже, че юли месец е на първо място по големи астрологични събития за 2020-а. След пълнолунието в Козирог на пето число, се случиха толкова много неща. Ретроградните планети разбъркаха плановете ни и промениха емоциите, но чувствителността при някои остава, защото идва ред на новолуние, което ще е в знака Рак.

Новолунието очакваме на 20 юли, понеделник, точно в 10:12 часа. То е пето поред от началото на годината и върви ръка за ръка със слънчево затъмнение. И двете сами по себе си носят доста силна енергия, която като се обедини, ще ни накара да излеем чувствата, много от които сме таили дълбоко в себе си дълго време.

Според астролозите на Women'sHealth, в дните преди и след новолунието, много хора ще се научат, че не е трудно да простят и да забравят какво се е случило в миналото. Те ще отворят сърцата си и ще обърнат повече внимание на близките си.

Тъй като новолунието ще бъде в Рак, този знак се свързва със сигурността. От друга страна слънчевото затъмнение ще бъде последното от двегодишната поредица по оста Рак/Козирог, които се докосват между юли 2018 г. и 5 юли 2020 г. Именно това ще допринесе за постигане на баланса в отношенията и професионалния живот – онова, на което на някои все още им липсва.

планети, астрология,

IStock

Какво още да очакваме от новолунието и слънчевото затъмнение?

Ракът ще помогне на хората да останат по-близко до корените си и да изгладят някои противоречия в семейството. Все пак, тъй като Меркурий и Венера все още са ретроградни, този процес ще е по-труден при определени представители на зодиака.

Не е изключено Луната да блокира светлината на Слънцето и да промени представата ни за реалността. Но ако стоим близо до дома и имаме хора, на които да се опрем, би трябвало да се справим лесно с предизвикателствата.

Хубавата новина е, че Раците държат на своята финансова сигурност. Ето защо в дните около и след новолунието поне няма да се притеснявате за парите си. То дори може да подтикне някои зодии за нови идеи, които ще им донесат повече печалби.

луна, жена,

IStock

Друго важно нещо, което трябва да знаете, е че Ракът е воден знак и водата му действа успокояващо. Затова през това време може да я използвате, за да свалите напрежението и негативната енергия, които сте натрупали по време на пандемията. Дори астролозите препоръчват взимането на гореща вана, в която има естествени кристали, които се славят със своята лечебна сила, която се увеличава по време на новолунието. Разбира се, най-добре е да пробвате действието на лунния камък, който олицетворява женската вибрация и засилва интуицията. Може да си го носите и в джоба или под формата на бижу.

Един ден преди новолунието и след него, всеки ще усети умора и лек дискомфорт. Затова в този период е добре да не се натоварвате излишно и да си почивате повече. Тогава не бива да се подписват договори и взимат важни решения. Общо взето – всичко може да почака малко, докато всичко си дойде отново на мястото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

TomDam ( преди 1 година )
HenryUnurn ( преди 1 година )
Видеорегистратор Xiaomi 70mai Камуфлирующий моделирующий гель YMMY Professional Весна на Заречной улице В погоне за счастьем Gloria, Premium Collecti
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
AnthonyNed ( преди 2 години )
ВТ ( преди 3 години )