IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий – кои зодии ще засегне най-много

25 юни 2020 17 40

Той ще властва до 12 юли

IStockphoto

Този месец две планети са ретроградни и ще допринесат за това какво ще ни се случи през следващите няколко седмици. Това са Меркурий и Нептун. Докато влиянието на едната ще е по-положително, другата ще донесе със себе си повече промени за някои представители на зодиака.

Меркурий попада във водния знак Рак, което ще донесе със себе си сантименталност и емоционалност. Освен това, че доста от нещата, с които се захванем няма да вървят по план, всички ние ще бъдем по-чувствителни до 12 юли, когато свършва ретроградната фаза.

След като ви разказахме хората от кои зодии Меркурий ще засегне най-малко, е време да обърнем внимание това кои трябва да внимават повече:

астрология, хороскоп

IStock

Овен (21 март – 19 април)

Като един от емоционалните знаци, вие не можете да си държите езика зад зъбите и през периода ще станете по-импулсивни и разстроени. Освен това енергията на Рака, в който попада Меркурий, ще допринесе за това да се чувствате сякаш затъвате повече и повече в проблемите. Забавете малко темпото и не се ядосвайте излишно, иначе има риск да прегреете и да направите неща, за които ще съжалявате.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Тъй като вашата управляваща планета е именно Меркурий, вие ще бъдете засегнати най-много от отрицателното ѝ влияние. Очаквайте проблеми с общуването в семейството и най-близките си приятели. Докато трае ретроградният период, опитайте се да наредите приоритетите си. Не взимайте важни решения, свързани с финанси и инвестиции докато не изтече той.

гняв, ядосана

IStock

Рак (21 юни – 22 юли)

Навлизайки във вашия знак, Меркурий ще ви донесе стрес и напрежение, които и без това присъстват в ежедневието ви. Вие по принцип сте емоционални, а до средата на юли ще бъдете двойно повече. Ще реагирате бурно на промените и не е изключено да създадете конфликт от най-малкото нещо, което чуете по свой адрес. Сега не е момент да приемате нещата твърде присърце, защото всеки ще има проблем с изразяването на емоциите.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Като една работлива пчела вие се раздавате и търсите похвала, но ретроградната планета няма да ви я донесе скоро. Ще имате напрегнати моменти в работата и личния живот, които ще ви накарат да направите преоценка на случващото се до момента. Вземете си поука и поставете връзката на първо място. Ще се сетите за стари рани и хора, които отдавна искате да забравите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари