IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как ще ви се отрази ретроградният Нептун?

23 юни 2020 17 30

Ето за кои знаци периодът ще е труден

Pixabay

Както може би вече знаете, след ретроградния Меркурий, дойде време на същата фаза за Нептун. За периода от 23 юни до 28 ноември планетата ще забави своя ход. Освен това попада в знака Риби, което носи със себе си още последици.

Времето е подходящо за насърчаване на желанията и подобряване на креативността. Но това не важи за всички представители на зодиака. По-чувствителните натури ще усетят по-силно влиянието на Нептун, като ще спят по-неспокойно, сънувайки най-различни неща.

И докато едни ще са здраво стъпили на земята, други ще летят в облаците и ще следват своето въображение.

Ето какво да очаквате от ретроградния Нептун според зодията!

зодии, карта

IStock

Овен (21 март – 19 април)

През последните няколко години сте били доста умислени заради въпроси, които не ви дават мира. Сега е време да си отдъхнете и да погледнете на живота през друг обектив. Намерете време за себе си и нуждите, които пренебрегвате отдавна.

Телец (20 април – 20 май)

Социалният ви живот е поставен на изпитание. Време е да се отделите от колегите и приятелите и да помислите за най-близкия си човек. Периодът е подходящ за подобряване на връзката и чертаене на нови планове – дали сами или с някого подръка.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Периодът е благоприятен за вас. Ще получите вдъхновение, чрез което ще бъдете забелязани и ще постигнете успех. Ако имате планове за нови проекти, изчакайте и не ги споделяйте с никого, за да не се провалят.

Рак (21 юни – 22 юли)

След няколко месеца прекарани в изолация, вие мечтаете за пътуване и приключения из непознати места. Сега не е най-подходящото време за това, но пък защо не започнете някое ново хоби, което ви кара да се чувствате щастливи? Така ще станете по-спокойни и ще имате достатъчно време, за да планувате бъдещата си почивка на мечтана дестинация.

двойка, лодка,

IStock

Лъв (23 юли – 22 август)

Ретроградният Нептун ще ви се отрази зле. До края на ноември ще имате проблеми в работата и личния живот. Ще сте разстроени от нещата, които потискате през последните дни. Вместо да тъгувате и да се затваряте вкъщи, вдигнете гордо глава и правете неща, които ви удовлетворяват и мотивират да се борите за вашето щастие.

Дева (23 август – 22 септември)

Сега е моментът, в който да сложите розовите си очила и да подадете ръка на романтиката. Ще се сблъскате с проблеми във връзката, но ако гледате по-положително на тях, нещата ще продължат гладко. Може да сте по-чувствителни от обикновено, но използвайте тази енергия, за да признаете какво изпитвате на любимия човек.

любов Pixabay

Pixabay

Везни (23 септември – 22 октомври)

Вие трупате множество задачи на опашка и се чудите с кое по-напред да се заемете. В момента се чувствате объркани и преуморени, защото не умеете да казвате „не“. Или пък просто поемате на плещите си много повече, защото не преценявате възможностите си. Ако искате да промените това, използвайте Нептун, за да се отървете от нерешителността и да приоритизирате работата си.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

В следващите месеци ще почувствате вашата творческа енергия и ще се възползвате от влиянието на Нептун. Оценявайки малките неща в живота и удоволствието от добре свършената работа, вие ще имате сила за покоряването на нови върхове. Вашата промяна ще подейства добре на околните.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Вие сте едни от най-оптимистичните представители на зодиака, но периодът ще е като мъгла за вас. Ще бъдете объркани и раздразнителни. Миналото ще ви преследва, но благодарение на близките ще се справите с трудните моменти. Не бягайте от проблемите си, а се изправете лице в лице с тях и ги разрешете веднъж завинаги.

младоженци Pixabay

Pixabay

Козирог (22 декември – 19 януари)

Ще забележите промяна в начина, по който общувате с хората през последните месеци. Обикновено поставяте всичко под съмнение и сте по-войнствено настроени, но сега това ще се промени. Ретроградният Нептун ще ви помогне да се усъвършенствате и да се изразявате по-лесно. В края на периода вие ще знаете какво искате от живота и как да го постигнете.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Ще промените ценностната си система и вашите приоритети в живота. Ако до момента сте се раздавали за другите, сега ще се обърнете към себе си. Вслушайте се в инстинкта си при взимането на решения и не се съобразявайте с хорското мнение.

Риби (19 февруари – 20 март)

До края на ноември ще се чувствате по-унили и няма да имате живец за работа. Въпреки това, намерете начини за релаксация и подобряване на връзката между духа и тялото. Ще откриете, че има начин да се избавите от натрупаното напрежение и да започнете да живеете истински. Има възможност за нови запознанства.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари