IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 юли

20 юли 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Поставете в ред вещите, целите и мислите си. Ще е едно доста добро начало на седмицата. Разпределете силите си равномерно за целия ден, защото ще се наложи да се справите с доста въпроси. Спешен проблем на по-млади или по-възрастни роднини ще се нуждае от намесата ви.

Телец

Заниманията ви ще изискват активност, избирателност и такт. Правилната ориентация в обстановката ще ви покаже кое е с предимство и кое бихте могли да отложите. Ще поддържате енергетиката си стабилна, ако съчетаете задължителните с някои предпочитани дейности.

Близнаци

Ще е малко трудно да отговорите на всички „претенции“ към вас. Почти през целия ден някой ще ви търси за нещо и ще се опитва да ви отклони от избраната посока. Реагирайте спокойно, но недвусмислено. Придържайте се към набелязания график.

Рак

Новата Луна е във вашия знак. Разпределете заниманията за цялата седмица още днес. Придържайте се към принципите си. Някой ще се опита да се възползва от доброто ви отношение за собствена сметка. Помислете дали си заслужава да правите компромис с разбиранията си.

Лъв

Спазвайте дистанция спрямо непознати през деня, дори ако се налага да водите някакви служебни дискусии. Напрежението постепенно ще се покачва, осигурявайте си кратки почивки, когато усетите, че ви е трудно да следите събитията. Въздържайте се от капризи спрямо членовете на семейството.

Дева

Няма да се наложи да се справяте с непреодолими затруднения. Работата ви ще е в рамките на рутинното, на моменти даже отегчителна. Създайте си някакво предпочитано интелектуално развлечение за повишаване на тонуса вечерта.

Везни

Поведението на околните на моменти ще е доста нелогично. Може да останете с впечатление, че се опитват да „правят от мухата – слон“. Запазете спокойствие и се опитайте да не участвате в конфликти. Няма да навредят на репутацията, но със сигурност ще се отразят на настроението ви.

Скорпион

Постарайте се да не взимате пари назаем, освен ако не е нещо изключително спешно и сте сигурни, че ще ги върнете в уговорения срок. Среща със стар приятел ще създаде приятни емоции и ще ви потопи в спомените. Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате в трафика, спазвайте дистанция.

Стрелец

Още в началото на деня ще установите, че задачите ви ще са повече от обикновено и че времето ще ви притиска. Създайте си график и отбелязвайте причините, когато се наложи да го нарушите. В крайна сметка, точно направените размествания ще се окажат полезни и ще успеете да си свършите работата.

Козирог

Професионалните задължения ще са свързани с кратко пътуване, което пък ще ви даде възможност да комбинирате и да отхвърлите дребна лична задача. Синхронизирайте своите желания с тези на близките си. Времето, прекарано заедно с тях ще ви освободи от мрачните мисли.

Водолей

С непознати преживявания ще е изпълнен днешният ден. Настроението ви ще се променя от удивление и изненада до отегчение и досада. Опитайте се да овладеете емоциите и да скриете мислите си от околните. Само така ще направите правилни заключения от случващото се.

Риби

Не се втурвайте ентусиазирано към занимания, за които нямате достатъчно подготовка, колкото и да ви изглеждат интригуващи. Не се подвеждайте и по това, че някой ви е обещал съдействие. Ще ви подведе и ще се окажете в доста незавидна ситуация. Вечерта може да получите дребен, но приятен подарък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари