IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

IQOS отвори в София бутик като в Милано

22 юли 2020 16 15

Най-голямото пространство за клиентска грижа посреща с елегантен интериор на булевард „Витоша“

Снимка: IQOS

IQOS отвори най-големия си бутик в България и се нареди до впечатляващите магазини на бранда в Милано, Москва и Токио. Знаковите бутици се намират на едни от най-популярните улици за шопинг в света, а традицията е спазена и при софийския такъв. Специализираният бутик отвори врати в сърцето на столицата и вече приема посетителите си на булевард „Витоша“ 47. Откриването също спази бутиковата линия – със серия от малки, но специални уикенд събития за потребителите на IQOS – устройството, което нагрява тютюна, без да го гори.

Модерният бутик е не просто специализиран магазин на марката, но и място за срещи и събития на клиентите, където те могат да получат отговори на всичките си въпроси за IQOS. В елегантна обстановка в пространството от над 140 кв. метра е предвидена и специална зона за клиентска грижа, където консултантите оказват необходимото съдействие на потребителите и могат да извършат диагностика и професионално почистване на устройството. Интериорът на модерния IQOS следва минималистичния съвременен стил на бранда по света, но има и местен отпечатък чрез дизайнерски решения отразяващи символите на София.

IQOS-стъклени сфери

Идвайки тук, потребителите могат да се запознаят с най-богатото портфолио от продукти и аксесоари за персонализация на IQOS устройството в България. В магазина може да се намери и последният, лимитиран модел с цвят аквамарин – IQOS 3 Duo Lucid Teal, както и цялата гама от аксесоари.

IQOS-DUO

Още кадри от магазина в София можете да видите в нашата галерия.

Впечатляващите магазини на бранда в Москва и Милано можете да разгледате тук.

Москва-бутик-Айкос

* Магазинът в Москва; Източник: behance.net

IQOS-Milan

*IQOS Embassy в Милано; Източник: arte.it

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка