IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 юли

23 юли 2020 09 00

Ето какво ви вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Силите ви са достатъчно, за да се справите дори с най-трудните предизвикателства. Неприятностите може да дойдат от субективен фактор. Ако се насочвате към изпълнение на нови дейности, за предпочитане е те да са изпълними за кратко време.

Телец

Дребни, но не чак дотам приятни събития може да ви развалят настроението още от сутринта. Постарайте се да не си го изкарвате на околните. Въздържайте се от остри критики и забележки, никой не е идеален.

Близнаци

Преживяванията ще са разнообразни, част от тях ще са свързани със затруднения. Първоначално може да ви е трудно да решите как точно да се справите. Наблюдавайте внимателно обстановката като цяло. Дребен детайл ще ви подскаже правилната посока.

Рак

Тактиката „око за око, зъб за зъб“ не е подходяща за днес. Опитайте се да отговорите на враждебността с усмивка. Въздържайте се от язвителни шегички и двусмислени изказвания. Няма да помогнат, а ще ви навлекат неприятности.

Лъв

Преживяванията ще са разнообразни, част от тях ще са свързани със затруднения. Първоначално може да ви е трудно да решите как точно да се справите. Наблюдавайте внимателно обстановката като цяло. Дребен детайл ще ви подскаже правилната посока.

Дева

Някои разговори ще ви се отразят зле и ще натоварят психиката ви днес. Един от начините за преборване на негативните емоции е да се потопите в работа. Не изоставяйте започнатото. Ако се почувствате много уморени, разпределете изпълнението на етапи и си давайте кратки почивки между тях.

Везни

Стойте далеч от чужди разправии, дори да ви се стори, че трябва да въздадете справедливост. Не разполагате с цялостна информация по спора и, защитавайки едната страна, е много вероятно да превърнете другата страна в свой непримирим враг.

Скорпион

Въздържайте се от интензивни физически натоварвания, дори от уж полезни спортни занимания. Съществуват предпоставки за травма. Не драматизирайте критичните забележки, които ви отправят. Постарайте се да си направите правилни заключения от тях.

Стрелец

Предположенията ви за успешен завършек на проект, в който участвате с приятели, няма да се оправдаят. Мисълта за неуспех може да ви направи раздразнителни. Не бързайте да сипете обвинения и да търсите отговори. Дайте си време за отчитане влиянието на всички външни фактори.

Козирог

Разпределете времето си доколкото е възможно по-точно още от сутринта. Имайки ясна представа за последователността на действие ще сте далеч по-ефективни от обикновено. Случайно изпусната фраза от познат или колега ще ви изненада, но осъзнавайки смисъла на чутото ще се зарадвате.

Водолей

Четете много старателно документите, които се налага да подписвате. Анализирайте неясните текстове или ги обсъждайте с по-опитни от вас, за да избегнете последващи неприятности. Ориентирайте енергията си към изпълнението на конкретни задачи.

Риби

Ще съхраните спокойствието и ще запазите доброто си настроение, ако редуцирате контактите. Ако шефът започне да предявява нелогични претенции към работата ви, не оспорвайте. Аргументите ви така или иначе ще останат „глас в пустиня“, само излишно ще приковете вниманието към себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари