IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 двойки зодии, за които е вероятно да се разделят след карантината

20 юли 2020 17 30

Кои знаци няма да издържат след пандемията?

Снимка: Istockphoto

Вече няколко месеца, откакто пандемията промени изцяло начина ни на живот. Много хора останаха да работят от вкъщи, а доста двойки се оказаха по цял ден със своята половинка.

Макар в началото това да изглежда като мечта – по цял ден с любим човек, с когото преди е изисквало повече усилие да отделите време да сте заедно, след няколко месеца нещата започват да изглеждат по друг начин.

Малко по малко откриваме навиците на другия, които леко ни дразнят, започвате да си „пречите“ или най-лошото – откривате, че сте абсолютно несъвместими.

Пандемията може да се окаже най-големият тест за връзките и не е случайно, че се очаква ръст както на бебетата, така и на разводите и разделите.

Според звездите, разгадани от Bustle.com, има три двойки зодии, за които е много вероятно краят на пандемията да дойде с край на отношенията.

Ето кои са те:

Овен и Риби

Овенът има нужда от много пространство, за да се чувства добре. Именно по тази причина, твърде дългото време, прекарано с партньор, може да се приеме от представителите на зодията като ограничаване и дори като задушаване. Логично, целта им в един момент ще бъде да се „освободят“ от това ограничение и е много вероятно да прекратят връзката си с представител на зодия Риби. Те, от друга страна, като безнадеждни романтици, ще искат да използват времето, с което разполагат, за да се отдадат на 100% на своя партньор.

Дева и Везни

Девата, управлявана от Меркурий, се характеризира с критична и аналитична натура. Те винаги премислят добре къде са и с кого са. За разлика от Везните, представителите на зодия Дева са много директни и откровени, а това е нещо, което може да доведе до много спорове и да остави партньора обиден. Везните се колебаят във вземането на решения, често сменят мнението си и това не се нрави на Девите, което може да доведе до разрив в отношенията дори и за най-малкото битово нещо.

Скорпион и Водолей

Плутон, планетата на Скорпиона, ги прави вярващи в максимата, че или даваш всичко, или нищо. Именно това е и подходът им към връзките и отношенията с партньора. За Скорпиона повече време, прекарано с половинката, е страхотно, защото ще разкрият емоционалността си и същевременно ще дадат поле за изява на своята сексуалност. Водолеите, от друга страна, са много самостоятелни и имат навика често да крият чувствата си за себе си, което доста може да напрегне Скорпиона и да създаде напрежение в отношенията им, което със сигурност след пандемия може да доведе до раздяла.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари