IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 юли

24 юли 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Един или няколко човека от най-близкото ви обкръжение ще се опитат да ви разубеждават за решение, което съвсем скоро сте взели или което в момента обмисляте. Не отстъпвайте от позицията си, дори ако събеседниците се ползват с доверието ви. Част от вашите мотиви за тях са неясни.

Телец

Колега или съсед, с когото не сте в добри отношения ще има нужда от помощ. Предложете съдействие преди да е станало късно. Ефектът ще е две в едно – ще докажете професионализма си и завинаги ще подобрите отношенията с въпросния човек.

Близнаци

Разговорите с родителите ви или по-възрастни братя, сестри, сериозно ще ви ядосат. Не споделяйте с тях затрудненията си, ако не искате да ви засипят с неприложими съвети. Печелившата тактика е да ги накарате да ви разкажат за собствения си опит, а заключенията да направите самостоятелно.

Рак

Наблюдавайте поведението на околните. Със сигурност ще забележите, че някой упорито страни от вас. Помислете какви са причините и, ако установите, че в дъното на всичко е собственото ви поведение, намерете начин да оправите нещата.

Лъв

Началото на деня ще е високоскоростно. Вероятно няма да можете да се придържате стриктно към динамичния си стереотип и ще пропуснете някои от „ритуалите за събуждане“, след което нищо няма да е както си го представяте. Мобилизирайте се. Заложете на чувството си за хумор и много скоро ще възстановите обичайното си добро настроение.

Дева

Придържайте се към обичайните си методи на работа. Експериментите при изпълнение на професионалните ви задължения няма да са сполучливи и ще ви принудят да правите някои неща повече от веднъж. Ако много ви се иска да разгърнете творческия си потенциал, направете го в рамките на хобито си.

Везни

С изненадваща новина може да започне денят. Ако преди доста време сте подавали сигнали за промяна на работата, то днес не е изключено да получите отговор, макар и твърде закъснял. Преценете критично дали си заслужава точно в този момент да правите каквито и да било трансформации и дали на изпращача на отговора може да се вярва.

Скорпион

Случайна среща с личност, с която сте били в твърде близки отношения, ще ви развълнува, но и натъжи. Не мислете за загубите и неуспехите от миналото, а за постигнатите цели. Любовта е мащабно явление. Не може да бъде затворена в един човек или една случка.

Стрелец

Изборът ви днес ще е между желания и задължения и гарантирано ще е доста труден. Ще можете обаче да ги комбинирате, ако подходите прагматично. Направете онова, което няма как да избегнете, за да не терзае мислите ви. След това ще сте в позиция да си осигурите поне едно предпочитано удоволствие.

Козирог

Един от подсъзнателните ви стремежи ще е да се отделите и да останете сами със себе си. Няма да е лесно, но в определени периоди ще имате възможност да се насладите на собствените си мисли или любими занимания. Направете го така, че поведението ви да не поражда неоснователни съмнения у близките ви.

Водолей

Дейностите ви ще са твърде разнородни. Ще е трудно да ориентирате усилията си в конкретна посока и е възможно да направите някои пропуски. Не ги приемайте драматично. За щастие, ще разполагате и с време за корекции.

Риби

Дейностите ви ще са твърде разнородни. Ще е трудно да ориентирате усилията си в конкретна посока и е възможно да направите някои пропуски. Не ги приемайте драматично. За щастие, ще разполагате и с време за корекции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари