IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 юли

29 юли 2020 09 00

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В края на месеца не е изключено да получите малка парична сума, която от доста време се бави и вече не знаете на какво да се надявате. Използвайте я за разплащане на своите забавени задължения. Ще сте много по-спокойни, знаейки че сте „начисто“.

Телец

Започнете деня с ясен план на действие. Отделете главното от второстепенното. Предстоят интересни разговори и дискусии, обръщайте внимание на нюансите в коментарите на събеседниците.

Близнаци

Прегледайте всички недовършени задачи и се опитайте да „разчистите натрупаните купчини“. Ако пък сте били толкова старателни, че всичко сте изпълнили в срок, то значи, че заслужавате да си „подарите“ някакво удоволствие като вечеря на открито или покупка на нещо лично. Направете го в компанията на близките си.

Рак

Човек, който преди време ви е огорчил или е излъгал доверието ви, изненадващо ще ви потърси за извинение и с молба да се сдобрите. Не отказвайте на предложението, но си имайте „едно наум“. Истинската цел на инициативата ще стане ясна съвсем скоро.

Лъв

Ако имате намерение да започвате ремонт, то осигурете си всички необходими помощни средства, за да не заприлича домът ви на място, през което е преминал ураган. В случай, че вече се занимавате с тази неприятна, но неизбежна дейност, то днес бихте могли да довършите най-трудоемките етапи.

Дева

Заемете наблюдателна позиция. Преценете дали всичките ви цели си заслужават усилията и се ориентирайте към онези от тях, които биха отнели най-малко време за реализация. Ще се справите дори с най-сложния проблем, ако се опитате да промените гледната точка.

Везни

Направете разлика между споделяне на мнение и даване на съвет. По-млади колеги може да се нуждаят от опита ви, но да имат желание да вложат въображение при справянето с труден казус. Не им давайте готови решения, нека разработят собствени варианти.

Скорпион

Не стигайте до крайности в личните си отношения днес. Не идеализирайте всеки, който се държи с вас любезно и не приемайте враждебно всеки, който по някакъв начин е изразил недоволство от поведението ви. И в двата случая допуснатите грешки ще бъдат трудни за преодоляване.

Стрелец

Не се страхувайте да предложите идеите си за колективна дискусия. Ще привлечете вниманието на ръководството, а високата оценка от страна на шефовете ще мотивира колегите да предложат съдействието си с желание.

Козирог

Може да звучи парадоксално, но колкото повече задачи сте набелязали, толкова по-лесно ще се справите. В състояние сте да се мобилизирате максимално, а и няма да се натъкнете на сериозни затруднения, така че можете да впишете днешния ден в листата на успешните.

Водолей

Участието ви в някаква публична дискусия или друга инициатива може да завърши с възможност да презентирате собствените си проекти и идеи. Не ги разкривайте изцяло. Ще стимулирате любопитството на някой от останалите участници и може да си осигурите спонсорство или инвеститор.

Риби

Обстановката на работното място ще е напрегната и на моменти хаотична. Умората ще ви обзема бавно, но устойчиво. Не лишавайте близките от вниманието си, независимо от настроението, в което ще се приберете у дома. Разговорите с тях ще ви се отразят ободряващо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари