IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месец на Лъва: Какво да очаква всяка зодия?

28 юли 2020 17 30

Царят властва до 22 август

Снимка: Pixabay

Лъвът украсява света със слънчевото си присъствие в разгара на лятото и жизнените му вибрации се отразяват на останалите зодии. Управляван от величественото Слънце, този огнен знак е символ на целеустременост и радост. Този месец трябва да се фокусирате върху собственото си щастие и да се докоснете до детето в себе си, за да прекарате един незабравим край на лятото.

След поредица от мощни затъмнения и ретроградни цикли, на 22 юли Слънцето най-накрая навлезе в знака на Лъва. Творческата, огнена и силно изразителна същност на знака засилва всяко чувство – от причините за смеха ви до избора ви на любими цветове.

Ето какво да очаквате от сезона на Лъва

Овен

Намерете време за себе си и нещата, които най-много обичате. Този месец Слънцето навлиза в петия ви дом, който отговаря за страстта и романтиката в живота ви. Потърсете любовта около себе си, защото сега е моментът да започнете сериозна връзка, която може да издържи на всички предизвикателства в бъдеще.

Телец

Направете място за радостта в живота си. Слънцето ще грее най-силно в четвъртия ви дом, който е свързван със семейството, дома и емоционалните преживявания. Време е да покажете невероятния си характер пред света и да впечатлите всички около себе си.

Близнаци

Близнаци, зодии

Снимка: Pixabay

Мнението ви винаги е привличало внимание и вие много добре го знаете. Използвайте гласа си за нещо значително и се опитайте да направите промени в личния и професионалния си живот. Този месец няма да ви се комуникира много с околните, но не забравяйте, че само с диалог ще подобрите възможностите си и ще достигнете до желаната цел.

Рак

Този месец започва по невероятен начин за вас. Някои от представителите на този знак най-накрая са постигнали това, към което се стремят от месеци, а други са на финалната права. Не се отказвайте, независимо от пречките, които ви се появяват на пътя. Сезонът на Лъва изважда на преден план уникалните ви таланти и ви кара да се чувствате по-уверени в себе си.

Лъв

Лъв pixabay

Снимка: Pixabay

Най-накрая вие сте в центъра на вниманието. През следващите няколко дни ще празнувате и то с пълно право. Дълго време чакате своя месец и той най-сетне дойде. Слънцето грее толкова ясно при вас, че ви изпълва с енергия и ви кара да се чувствате като господар на света. Гордейте се със своята неповторимост и я използвайте, за да покорите върховете, към които сте се запътили.

Дева

Време е да излезете наяве. Срамежливостта често ви пречи да се възползвате от добрите възможности, които са точно пред очите ви. Не се притеснявайте от хорското мнение и вярвайте на вътрешния си глас. Имате редица таланти, които ви правят уникални и не трябва да ги криете. Енергията, с която разполагате, може да зареди всички около вас, така че не стойте вкъщи, а търсете нови запознанства и емоции.

Везни

Като за край на лятото, сезонът на Лъва е приготвил за вас едни невероятни дни, изпълнени с купони, приятели и приятни преживявания. Отдайте се на заслужена почивка и забравете за офиса за седмица или две. Време е да обърнете внимание на себе си, половинката си и компанията, за да не съжалявате, когато времето се влоши и отново сте в офиса.

Скорпион

Амбициите ви са доста големи, но този път те са напът да се сбъднат. Следващите няколко дни ще са плодотворни за всеки, който не се страхува да поеме риск и да се цели нависоко. Професионалният ви живот ще процъфти и най-накрая ще бъдете оценени за цялата работа, която вършите.

Стрелец

Стрелец Pixabay

Снимка: Pixabay

Слънцето преминава в десетия ви дом, който е символ на образованието, пътуването, мъдростта, възможностите и философията. Затова сега е времето да започнете нещо ново, но не се хвърляйте в дълбокото. Опитайте се да изпълнявате задачите една по една, за да сте сигурни в успеха си и в безупречното им завършване.

Козирог

Въпреки че този сезон на Лъва е чудесен за романтика, може би е време Козирозите да останат сами за кратко. Връзките ви не продължават дълго, защото все още не сте се научили да обичате себе си. Давате всичко за половинката си, но това често ви кара да забравите за собствените си нужди. Отдайте се на почивка от романтиката и се опитайте да намерите добрите си черти. Всички знаем, че те не са малко.

Водолей

Следващите дни са прекрасни за един истински диалог с половинката или професионалните ви партньори. Използвайте края на лятото, за да изгладите взаимоотношенията си и септември да започнете всичко начисто. Не се притеснявайте от конфликти, но и не се карайте с хората. Опитайте се да създадете един нормален разговор, от който всяка страна ще има полза.

Риби

Риби, зодия

Снимка: Pixabay

За ваше съжаление, и този месец ще е изпълнен с професионални задължения. Целите, които сте си поставили са доста големи и затова ви е нужна повече работа, за да ги постигнете. Не се ядосвайте, съвсем скоро ще получите наградата, към която се стремите. А когато това стане, победата ще е още по-сладка, а почивката – напълно заслужена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари