IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

10 август 2020 10 30

Астрологична прогноза за периода 10-16 август

Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 10-16 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Осигурете си през тази седмица плътна заетост. Колкото по-малко свободно време имате, толкова по-рядко ще ви връхлитат мрачните мисли. Изобщо, настроението ви често ще е променливо и, за съжаление, не съвсем радостно. Не че ще има някакви сериозни причини за това, просто въпрос на временен емоционален спад. Не обръщайте внимание на репликите и коментарите на околните, насочете усилията към това да си свършите работата по най-добрия начин. Финансовото състояние ще е като настроението ви, нестабилно. Най-добрата тактика е да намалите разходите, така че помислете точно от какво нямате крещяща нужда и не го купувайте.

Телец

Започнете седмицата с поставяне на ред. Поставете на място първо колегите си, не им позволявайте да злоупотребяват с търпението и добротата ви. Ако към момента в една или друга степен непрекъснато сте се нагърбвали с чужди задължения и те преимуществено са били на един конкретен човек, значи е време да престанете да го правите. След това преминете към членовете на семейството и най-вече към децата. Угаждането на всеки каприз не е особено ефективен възпитателен метод. Обяснете им, че не могат да имат всичко, което искат. След тези кардинални действия рязко ще повишите работоспособността си. За финансите си може да не се тревожите. Състоянието им ще остане непроменено, ако ги разпределяте с грижата на добър стопанин.

Близнаци

Сигурната предпоставка за успех е да се отървете от страховете и да се научите да си вярвате повече. Когато започнете да се съмнявате в решенията, попитайте се дали имате основание да го правите. Когато сте неуверени, помислете какво ви е нужно, за да повишите самочувствието си. И в такива моменти правете онова, което ви подсказва интуицията. Ако ви се ще да хапнете нещо вкусно, направете го без да мислите за фигурата. Ако ви се иска да послушате любима музика, осигурете си възможност без да ангажирате вниманието на околните. Зареждайки се с позитив ще се тонизирате и ще сте в състояние „да обърнете планини“. Удовлетворявайки желанията си ще похарчите някой и друг лев в повече, но пък работейки с ентусиазъм ще успеете да възстановите баланса.

Рак

Координирайте усилията си в съвсем конкретни направления през тази седмица и се опитайте да постигнете набелязаното самостоятелно. Не отказвайте, когато от вас поискат помощ, но се старайте вие да търсите съдействие колкото е възможно по-рядко. В случай, че работата ви зависи и от някой друг, че се налага да я комбинирате с чужди резултати, не ги приемайте на доверие. Проверявайте всичко, преди да го адаптирате към собствените си проекти. Успоредно с това проявете снизходителност към партньорите, които не са на вашето ниво и, ако се налага да дадете някакво наставление, направете го така, че да не засегнете самочувствието им. Не е препоръчително да правите скъпи покупки за дълготрайна употреба. Ограничете се предимно в рутинните разходи.

Лъв

Началото на седмицата ще е свързано със затруднения. Ще се наложи да се занимавате с дейности, за които не сте особено добре подготвени и мисълта, че може да не се справите ще ви разтревожи. Най-добрият, а може би и единствен начин да се поддържате във форма, е да си осигурявате достатъчно сън и почивка. Успоредно с това редувайте физическите с интелектуалните занимания. Балансирането им ще повиши психическата ви устойчивост. След сряда обстановката ще се разведри. Ще преодолеете комплексите и ще възстановите привичната си ефективност. Не си позволявайте да нарушавате предварителния си финансов лимит, независимо дали има шансове да получите допълнителни приходи или не. Заделяйте запаси, съвсем скоро ще са ви от полза.

Дева

Ангажиментите ви през тази седмица може да изискват да предприемате пътувания доста по-често от обикновено. Промяната на обстановката вероятно ще ви подейства леко изнервящо, но не си заслужава да се тревожите. Просто бъдете внимателни, независимо дали шофирате или се придвижвате с обществен транспорт. Подреждайте багажа и документите с обичайното си старание и ще си спестите неприятни емоции, предизвикани от това, че сте забравили нещо. Убедителни сте и, ако се налага да уточнявате последни подробности по разни сделки, направете го в дните, в които сте в добро настроение. Финансовият резултат от тях ще оправдае очакванията ви.

Везни

Деловите контакти ще са по-интензивни от обикновено през тази седмица. Ще се случат поредица новости, с които няма да свикнете веднага, но във ваш интерес е да се адаптирате колкото е възможно по-бързо. Мислете за бъдещето, а не за миналото. Не сравнявайте едното с другото и не се плашете от неизвестността. Подхождайте към новите си партньори откровено, но предпазливо. Наблюдавайте, анализирайте, обмисляйте стратегии. Убедителни сте и успехът няма да закъснее. А успехът обикновено е свързан с приходи. Те също няма да закъснеят, а за да ги задържите при себе си и да не предизвиквате съдбата, не стигайте до крайности. Не бъдете нито прекалено пестеливи, нито прекалено разточителни. Организирайте предпочитани развлечения за себе си и близките в рамките на обичайните разходи, които сте си позволявали до момента.

Скорпион

Стартирайте седмицата с мисълта, че ще се наложи да реагирате гъвкаво и да се адаптирате към обстоятелствата. Само така ще успеете да реализирате замислите си с един замах и да постигнете повече, отколкото сте предполагали, защото ще сте полезни и за себе си, и за околните. Ежедневието ви ще прилича на пълноводна река, по която събитията ще идват и ще си отиват, а от вас ще се изисква просто да реагирате в точния момент по правилния начин. Най-добре ще се справят онези представители на вашия знак, чиято работа изисква въображение или предполага справяне със сложни казуси. Времето за почивка, с което разполагате ще е недостатъчно, но като начин за разведряване може да приложите шопинг-терапията, без да прекалявате с разходите, естествено.

Стрелец

Не се очертават сериозни и непреодолими проблеми в предстоящия период. Достатъчно е да си изграждате ясен дневен график и да го следвате, доколкото условията позволяват. Успоредно с това не пренебрегвайте сигналите на организма си, подсказващи влошаване на здравето. Осигурявайте си достатъчно сън и двигателна активност. Само по този начин ще си гарантирате стабилен тонус и устойчива енергетика, което пък е залог за добро настроение. Не е желателно да взимате кредити и да оформяте ипотечни договори. Постарайте се да разплащате текущите си задължения за ползваните от вас услуги в срок и да не трупате лихви. Ако имате някакви неотложни покупки за предпочитане е да ги направите по интернет. Ще намерите по-изгодни варианти.

Козирог

Почти непрекъснато ще се налага да се справяте с разни дребни на пръв поглед, но изнервящи проблемчета, които дори да не отнемат много сили и време, със сигурност няма да са предпоставка за добро настроение. Повечето от тях ще са свързани с професионалните ви задължение или колегиални взаимоотношения и ще трябва да ги отстранявате „в движение“. Препоръчително е да не пренасяте служебните тревоги у дома, а напротив. Да съдействате за създаване на колкото е възможно по-спокойна обстановка и хармонични отношения с близките и да възстановявате работоспособността си с активното им съдействие. Финансовото ви положение, за разлика от психическото състояние, ще е стабилно. Даже е вероятно да получите минимални допълнителни постъпления. Този път не пестете, а ги използвайте за някакво развлечение в почивните дни, с което бързо ще забравите неприятните преживелици и ще възстановите усмивката си.

Водолей

Динамична, но пък и пълноценна седмица предстои. Опитайте се да не зацикляте върху един и същ проблем, да не отделяте прекалено много внимание и енергия за дейности, които упорито не ви се получават. Очевидно, не им е „дошло“ времето, а ако става дума за професионални занимания, обвързани със срок на изпълнение, то анализирайте задълбочено пречките. Може да се окажат обективни затруднения, изискващи промяна на условията. Комуникацията ще е интензивна и ще ви осигури нови партньори и привърженици. Личност, с която в момента сте в лоши отношения ще пожелае да прекратите враждата. Приемете, без да говорите за миналото. Част от финансовите въпроси ще са и сложни, и спешни. Опитайте се да се справите без да намесвате външни лица. Залагайте на нестандартни подходи и решения.

Риби

Дали защото лятото е в зенита си, дали заради горещото време или по друга причина, но концентрацията няма да е най-силното ви качество през тази седмица. За предпочитане е да се ограничите с рутинната работа, да не прекалявате с преумората и да разпределяте ангажиментите си равномерно в рамките на деня. В случай, че зависи от вас и няма да нарушите правилата, не оставайте на работното място след работно време, но и не се прибирайте веднага. Напротив, ходете поне половин час пеша за поддържане на физическата активност и за разтоварване от ежедневното напрежение. Към всички финансови въпроси подхождайте спокойно, без излишна припряност. Непредвидените разходи може да са свързани с хобито ви или с развлечения, но при всички случаи едва ли ще нарушат съществуващия паричен баланс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари